![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ψάχνω να βρω κάτι τέτοιο,
, αλλά με το μικρό βύσμα που μπαίνει στον αναπτήρα της μηχανής μου (F650GS twin). Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε προμηθεύτηκα έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό μου όπου είναι βίσμα αναπτήρα και πάνω σ'αυτό συνδέεται USB καλώδιο με βυσματάκι για το κινητό. Υπάρχουν σε 2-3 μάρκες (κινητών) για τέτοιο φορτιστή αν θυμάμαι καλά.
Νότη ... τα φώτα σου! ![]() ![]() Να αναφέρω και τον άνθρωπο που μου το σύστησε ... ? |
|
|
|||
|
|||
|
Όσα θέλετε
![]() Κ σε οποιο κτμ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάρε αντάπτορα από το βύσμα της μοτο σε θηλυκό αυτοκινήτου και βρίσκεις πολλά βύσματα στα καρφούρ με 3 ευρώ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω αλλά δεν με πολύ βολεύει. Δεν κάνει καλή επαφή και μου σπάει τα νεύρα. Για αυτό ψάχνω κατευθείαν τέτοιο. Και το κακό είναι ότι δεν ξέρω πως να το ψάξω στο internet. Μου βγάζει μόνο αυτού του τύπου στη φωτογραφία.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
������� �������� - ��������� - 12 V - MotoRAID - ������������ ���������� ������������ ,Wunderlich , Kriega , Twalcom , �������� GIVI , Triboseat , RIZOMA , ZTechnik , SIXS , Rev IT , Dainese , Airoh , Gianni Falco , Romatech , Superbrace , KAOKO ,
Εχει πολλές επιλογές μονά διπλα.... Last edited by gepol; 30-03-2012 at 07:17. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εχω ακριβως τον ιδιο,τον εχω αγορασει απο ιταλια,αλλα τον εχει και η μακαν. http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el || http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el
Last edited by squad; 30-03-2012 at 10:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άρα από ότι κατάλαβα ο αντάπτορας είναι μονόδρομος. Και γενικά από ότι διάβασα, αυτό το μικρό βύσμα είναι πατέντα της bmw. Οπότε αναγκαστικά. Για ένα extra αναπτήρα το έχω σκεφτεί, μπορεί και να βάλω αυτό. Είδωμεν. Παίδες ευχαριστώ πολύ!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο γυρος του κοσμου σε 1000 μερες! | black_hawk | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 16-03-2012 14:43 |
| Κερασμένα γιαούρτια σε Γιώργο Νταλάρα | Slane | Ελλάδα | 46 | 15-03-2012 22:43 |
| χαλασμένο καντράν σε R1150GS | MIKEVIII | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 22-08-2011 22:16 |
| Δυσκολία σε κατέβασμα ταχυτήτην 1200gs | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 19-06-2010 16:32 |