![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως γνωρίζετε αρκετοί έχω ένα DAKAR του 2002. Επίσης έχω σιχτιριαστεί με τους Γερμανούς. Και την έχω βάλει για πώληση.
Αν καταφέρω να τη δώσω προσανατολίζομαι για SM. Αν κι ήθελα να μπω χώμα, γι'αυτό έκανα και το level I, αντικειμενικά πλέον δεν είναι σώφρον να το κάνω, πιθανή πτώση θα με αναγκάσει να παροπλίσω τη μηχανή και δεν έχω περιθώριο να στερηθώ τις υπηρεσίες της. Είχα σκεφτεί για κανά TA ή ακόμη καλύτερα africa 650. Σκέφτομαι όμως ότι με τις παρούσες συνθήκες ένα μονοκύλινδρο και μάλιστα όσο πιό απλό γίνεται είναι η πιό λογική επιλογή. Εχω κατά νου κανένα KLR 650 ή ΧΤ 600 πάντα σε SM, χωρίς να βγάζω και τελείως από το κάδρο και τον Πήγασο ή το freewind. Εχω διαβάσει διάφορα και καταρχήν κατέληξα ότι το KLR είναι η πιό τίμια κι αξιόπιστη λύση. Δε μπορεί να κάνει τόσο μεγάλο λάθος ο αμερικανικός στρατός που τα εμπιστεύεται.... Τι εμπειρίες έχετε από τις συγκεκριμένες; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρό θαύμα οι εξαγωγές της Ελλάδας Φήμες
Αύξηση στις εξαγωγές το 2011 - NEWS247 Καλά, αν κάνουμε εμπάργκο στους Γερμανούς... κι αυτοί σε μας... ποιοί θα χάσουν λες;;;;; Και πιο πέρα... σοβαρολογείς δηλαδή, να δώσεις το Ντακάρ για κάποιο από όλα αυτά που αναφέρεις;;;;; Μετά να μην αναρωτιώμαστε για λάθος επιλογές και άλλα τέτοια φαιδρά!!!!! Βρε Γιάννο, μήπως σε παραπήρε;;; ΥΓ. Εννοείται πως μόνο ως φιλική, να εκλάβεις την παρέμβαση μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη οι Γερμανοί δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου. Ακόμη κι οι ίδιοι ψωνίζουν πλέον κινέζικα, όταν θα το καταλάβουν θα πέσουν άσχημα.
Θα έλεγα το εξής...μακάρι να αλλάξει η κατάσταση, αλλά αν δε γίνει πολύ σύντομα ούτε ανταλλακτικά δε θα υπάρχουν για τα γερμανικά προϊόντα. Δε δίνουν πλέον τίποτε επί πιστώσει, ξέρω τι σου λέω. Τέλος πάντων, δε θα αργήσουμε να το μάθουμε.... Από αυτά που έχω γράψει ποιό είναι κατά τη γνώμη σου το πιό απροβλημάτιστο; |
|
|||
|
|||
![]()
Απλή περιέργεια. Τι είναι αυτό το SM.............
|
|
|||
|
|||
![]()
super market
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η και σαδομαζο αφού θέλω να ξεφορτωθώ το Dakar!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δώσε κάποια στοιχεία η μια φωτό, και άσε τα γέλια διότι εκνευρίζωμαι εύκολα και ξέρεις τι σημαίνει αυτό???????????? Δεν έχω φατσούλες.................. |
|
|||
|
|||
![]()
Super Motard!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Έξυπνο" γιλέκο προειδοποιεί για έμφαγμα! | black_hawk | Τεχνολογία | 4 | 04-03-2012 23:44 |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 22:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |