![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ανταλλάσω ανατομική γνήσια σέλα της bagster. Άψογη χωρίς κανένα πρόβλημα. Τη φορούσε πάνω η μηχανή όταν την αγόρασα και απλά με χαλάει στο μάτι.
Είναι ελαφρώς χαμηλότερη από τη μαμά αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο. Είναι η ίδια μαμά, που έχει σταλεί στη Γερμανία και της έχει γίνει η μετατροπή στην Bagster. Η ρύθμιση σε δύο σκάλες παραμένει. Με ενδιαφέρει μαύρη σέλα του 2008 και μετά, ή η δίχρωμη του adventure, σε ίδια άριστη κατάσταση. Για φωτό... το παλεύω να τις ανεβάσω... |
|
|
|||
|
|||
|
Tι χρωμα ειναι η δικη σου?
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
Last edited by yns; 09-05-2012 at 19:37. Λόγος: Ενσωμάτωση φωτογραφιών |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι μαυρογκρί κάτι...πιο πολύ μαύρη μάλλον...
|
|
|
|||
|
|||
|
Με ενδιαφέρει αλλα θέλω να την δοκιμάσω...
μπορώ να έρθω να σε βρω η να μοιράσουμε το δρόμο Η να κάνουμε μια μονοήμερη ![]() να δεις και αν σε βολεύει κ εσένα
|
|
|
|||
|
|||
|
Λόγω της δουλειάς δε μπορω να βγω από Αττική για κάμποσες μέρες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτη η σελα σε χαλαει αγορι μου?εχε χαρη που τη δικια μου την εχω γκρι μπλε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικά πολύ όμορφη σέλα...............
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω την δίχρωμη adventure σε άριστη κατάσταση.Αν δεν βρεις απο άλλο φίλο αυτό που θέλεις με ενδιαφέρει.
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BAGSTER BMW 1150 ADV | ANASTAZ | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 03-10-2011 00:03 |
| Bagster R 1150 GS | Akyla | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 26-08-2011 14:38 |
| Πωλούνται πλαϊνά σαμάρια Bagster. | tattoopanther | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 16-10-2010 14:44 |
| Πωλείται κάλυμα ντεπόζιτου της bagster | sakmant | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 13-07-2010 23:53 |
| bagster!!! | DERTILAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 29-05-2009 10:38 |