![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένας φίλος από Θεσσαλονίκη, να δανειστώ φορτιστή μπαταρίας για μία ημέρα?
Πήρα καινούρια μπαταρία και διαβάζοντας ποστάρισμα του black hawk, που έλεγε ότι κακώς μετά τα υγρά την βάζουν άμεσα την μπαταρία, αλλά θέλει μία φόρτιση, αποφάσισα να την φορτίσω πριν την βάλω. Για 10 ώρες φόρτιση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Thanks Ηλία.Ευοσμο μένω.
Θα σε πάρω τηλ. Άμεση απάντηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο καφές στη Κρηνη είναι ποιο νόστιμος.....τότε σου δίνω
κ το δικό μου..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ COPA KAFE ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΚΟΥ-Χ -ΑΝΔΡΕΑ75 ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΦΕ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.,,,,...ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καθήστε και λίγο στα σπίτια σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
"Συναγωνισμός" για το ποιός θα εξυπηρετήσει ... 1000 μπράβο είναι λίγα ... Απλά ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε φόρουμ απίστευτο... τι παρέα είμαστε? ....αμεσα αποτελεσματα......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα?????
Ταβλακι το λεμε τωρα?????? Ρε γατακια.... σε τα μας???????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχε χαρη που την επεσα αλλιως θα εκανα καταδρομικη!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφές Θεσσαλονίκη 29-2 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 01-03-2012 13:25 |
Χριστουγεννιατικο παρτυ στη Θεσσαλονικη! | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 25-12-2011 11:37 |
Βούλιαξε το πλωτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης | 264George | Ελλάδα | 10 | 19-12-2011 12:24 |
Καφές Θεσσαλονίκη Πέμπτη 23/6/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 48 | 27-06-2011 16:03 |
Καφές Θεσσαλονίκης Τετάρτη 2/3/11 στις 20:00 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 47 | 03-03-2011 20:15 |