![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με μεγαλη μου λυπη, καθως και ειχα μια αρκετη καλη εικονα σχετικα με εναν επισημο εμπορο BMW οσο αφορα το service , εκανα και μια επισκεψη σημερα στην εκθεση.....το αποτελεσμα??
![]() ![]() ![]() καθως λοιπον μου τα ελεγε ολα αυτα ,εμενα κατι δεν μου αρεσε.Η μοτοσυκλετα φαινοταν δουλεμενη ,θα μου πει καποιος πως το καταλαβες?Ειδα λοιπον χερουλια,αντιβαρα(ειχε φυγει το χρωμα),ζελατινα θαμπη...κλπ..και τελοσπαντων δεν ειμαι μα.......ας να μην καταλαβαινω αν ενα μοτο εχει λιγα χλμ καθως εχουν περασει μερικα απο τα χερια μου....Τελικα φευγω απο το μαγαζι με ενα ερωτηματικο...ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΛΜ?? Και απανταω στον εαυτο μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού δεν θέλεις να βάλεις το όνομα του αντιπροσώπου, βάλε τουλάχιστον το λινκ της αγγελίας έτσι ώστε όποιος ψάχνει για μηχανή να έχει το νου του..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπας και έχει κι άλλο μηχανάκι του 2009 για πούλημα? Γιατί στην αγγελία να βάλει τα πραγματικά χιλιόμετρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνετε απίστευτο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Απο την περιγραφή της μοτο,μάλον υποθέτω πως είναι η δικιά μου που έκανα ανταλλαγή τον Ιούλιο για χάρη της Adv. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |