![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αποφάσισα να ξεκινήσω το χόμπι της επισκευής της μοτό μόνος μου. Μιλάω για τα πολύ βασικά, λάδια, τακάκια, υγρά φρένων και ό,τι άλλο κάτσει. Θεώρησα λοιπόν απαραίτητο να επενδύσω σε καλά, αξιόπιστα εργαλεία. Για το σκοπό αυτό αγόρασα ένα σετ καρυδάκια με καστάνια 3/8 Walter (Χρωμίου Βαναδίου), που έχουν εφ' όρου ζωής εγγύηση (όχι της δική μας, αλλά του εργαλείου) και ένα δυναμόκλειδο Norbar δυνάμεων 8-60 Νm. Αμφότερα τα εργαλεία αγοράστηκαν από τον κ. Πικούνη, ο οποίος είναι ο αντιπρόσωπος της Norbar στην Ελλάδα
http://www.pikounistools.gr/ Παραθέτω φωτό... Last edited by Δήμος; 24-04-2012 at 20:14. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Να 'χαμε τώρα και κανά μάστορα καλά θα ήτανε...
Υ.Γ. Νίκο (Λεοντόκαρδε) αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο σε σένα...έτσι για γουστάρεις! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλές ..... δουλειές
φιλαράκι !
|
|
|
|||
|
|||
|
αφήσαμε το αγόρευση και πιάσαμε τα δυναμοκλειδα???
![]() ![]() δεν κολλας πουθενα εεεεε... ![]() μου αρεσεις..!!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τίποτα δεν αφήνουμε και τα πάντα πιάνουμε!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να μας πεις και που μένεις ![]() ![]() ![]() θέλω λάδια σε λίγο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μεσα αγορι μου δεν κολλαμε πουθενα....!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εσένα θα σε φωνάξουμε για τον αγιασμό. Ευλογείτε!!!
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού θα επισκευάσω ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 10 | 14-10-2011 18:31 |
| Επισκευής πλακέτας.... | gepol | Διάφορα | 11 | 21-06-2011 12:26 |
| Πού θα επισκευάσω φωτοκύταρο ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 8 | 27-04-2011 21:11 |
| Επισκευή σέλας (νέα ταπετσαρία) | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 20-12-2009 17:20 |
| Επισκευη σελλας | georgekostas | Φροντίδα | 26 | 30-08-2009 17:13 |