![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σκεφτήκαμε λοιπόν κι εμείς, πως είναι ώρα να αρχίσουμε τα καφεδάκια μας. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στη Λάρισα, λόγω αντίθετου ωραρίου σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. (Τρίτη-Πέμπτη απόγευμα κλειστή η αγορά, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ανοιχτή). Δεν ξέρω αν θα βολέψει τις γύρω περιοχές, αλλά αναγκαστικά η μέρα που μας βολεύει είναι η Πέμπτη. Έτσι λοιπόν ο πρώτος μας καφές θα είναι την Πέμπτη 3/5, και ώρα 19:30 στο καφέ "Las Ramblas", Απόλλωνος 8
Καλή μας αρχή!! ![]() ![]() Last edited by paschalis; 03-05-2012 at 11:40. Λόγος: αλλαγη σημειου συναντησης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλη αρχη κοπελια....!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλη αρχή φίλε Λάκη με το καφεδάκι σας!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή αρχή Λάκη καλά να περάσετε
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή αρχή να έχετε παιδιά!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Λάκη μου, θα προσπαθήσω τα μάλλα να είμαι εκεί δα σας!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mε το καλό
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλή αρχή Λάκη με τα καφεδάκια στη Λάρισα και καλά after
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένα freddo capuccino μέτριο προς γλυκό παρακαλώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαλή αρχή Λάκη καλά να περάσετε....άντε να δυναμώσει και η παρέα της Κεντρικής Ελλάδας!!!!
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Απαραίτητα έγγραφα | 237 | 18-02-2013 20:32 |
| Εισαγωγές μόνο τοις μετρητοίς.... | ARGI | Επικαιρότητα | 3 | 09-11-2011 10:55 |
| Επιστολή πρός θεσαλονικείς..... και όχι μόνο | zervas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 64 | 22-09-2011 01:46 |
| Turbo-X SL01 Ηλιακός Φορτιστής | KostasGS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 27-12-2008 23:57 |