![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ R1200GS TOY 2005.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟ ABS ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ABS ΑΛΛΑΓΗ (2200€)ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΕΒΡΟ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΒΗΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ABS ΑΜΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ Η ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καθάρισμα στους αισθητήρες έχεις κάνει ?
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ.ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?
|
|
|||
|
|||
![]()
μωρέ όλα γίνονται εάν πιάνουν τα χέρια σου....
οι μονάδες πιάνουν μούργα εσωτερικά, επιβεβαίωσε ότι σου έχουν αλλάξει και τα υγρά που διαπερνούν τη μονάδα....νομίζω ότι τα κυκλώματα είναι δύο.....εφόσον δουλεύει κατά το δοκούν, δεν δείχνει να έχεις "ηλεκτρονικό" πρόβλημα....αλλιώς δεν θα δούλευε καθόλου....είναι μάλλον θέμα πιέσεων υγρού, και αισθητήρων...άλλοτε δουλεύουν τα τρομπάκια, άλλοτε όχι... |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ Ή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ Ο ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΑΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να βγάλεις τον πίσω τροχό για να τον δείς, είναι πίσω από την δισκόπλακα βιδωμένος, επίσης παίζει τον ρόλο της τάπας για τις βαλβολίνες του διαφορικού, δηλαδή πρέπει να βγάλεις τον αισθητήρα για να βάλεις τις βαλβολίνες.
Το Νούμερο 13 στην φωτό: RealOEM.com BMW K255 R 1200 GS Adve. 06 (0382,0397) Right-angle gearbox with vent Ή ο 19 στην παρακάτω: RealOEM.com BMW K255 R 1200 GS Adve. 06 (0382,0397) Right-angle gearbox |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λυσεις υπαρχουν πολλες |
|
|||
|
|||
![]()
Πως καθαρίζονται οι αισθητήρες;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην μπροστινή μανέτα βγάλε το φισάκι και ψέκασε με σπρέυ επαφών, εγώ εκεί είχα θέμα το χειμώνα, ψέκασα και όλα ο.κ.! Φαντάζομαι θα το είδε ο μάστορας, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΥΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bmw 1200gs | drmdtsap | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 24-03-2012 11:25 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ BMW 1200GS μοντ. '05 | sloop25 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 26-01-2012 15:20 |
1200GS 6/09 !!!!! | johnkrassas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 25-07-2011 18:30 |
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS | ckk | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 01-12-2010 23:44 |
ΖΗΤΗΣΗ ΠΛΑΪΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ 1200GS ADV | abalerno | Ζήτηση | 0 | 05-12-2009 12:14 |