![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια ζητάω ένα DVD writer IDE εσωτερικό να το βάλω στον υπολογιστή μου διότι δεν υπάρχουν τώρα στην αγορά και είναι αμαρτία να παροπλίσω τον υπολογιστή επειδή μου χάλασε αυτό που είχε. Προσπάθησα να προσαρμόσω ένα Sata αλλά δεν έχω κενές θέσεις Sata στο motherboard . Αν έχει κάποιος από εσάς ένα που να μην το χρειάζεται ακόμα και μεταχειρισμένο το αγοράζω η το αλλάζω με ένα ολοκαίνουργιο sata . Αν υπάρχει κανένα site που να μπορέσω να το παραγγείλω δεκτές προτάσεις . Μπορείτε να μου το στείλετε με courier αντικαταβολή και με χρέωση παραλήπτη Ευχαριστώ εκ των προταίρων
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχη νομίζω ότι υπάρχει adaptor που μπορείς να βάλεις το SATA σε IDE, με πολύ μικρό κόστος.
DIGITOP Δεν ξέρω βέβαια αν δουλεύει σωστά μετά, ένας πιό ειδικός ας βοηθήσει περισσότερο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να είσαι καλά
|
|
|
|||
|
|||
|
ΘΑ κοιταξω DVD Writer IDE, ε???
Nομιζω cd writer αλλα παλι χλωμο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εαν ειδα καλα και τα δυο που εχει το κουτι IDE ειναι.... dvd writer και lightscribe Last edited by ablithik; 22-05-2012 at 00:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα βρούμε, έχεις προτίμηση σε χρώμα;
έχω δύο σε χαλασμένους H/Y που λειτουργούσαν. Αν δεν καταφέρω να ρθώ στον καφέ της Τετάρτης θα τηλεφωνηθούμε για να στα δώσω. Θα βρίσκομαι Χανιά αύριο και μεθαύριο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μανόλη ένα γάιδαρο του χαρίζανε και τον κοίταζε στα δόντια
Ο.Κ θα μιλήσουμε σε ευχαριστώ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Eυτυχάκο έχω και εγώ εάν χρειαστείς... Πες μΕ και έφυγε!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν κοπέλια δεν πρόλαβα να το ζητήσω και τα τηλέφωνα έπεσαν βροχή από Θεσσαλονίκη ο φίλος μου ο Φίλλιπας margaritis από την Θεσσαλία ο Αργυράκος Artzi από Χανιά ο Γιάννης jmar ο Στάυρος frits και από το Ηράκλειο ο Μανόλης ο emlazo
Να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και να πω ότι στο προχθεσινό καφέ ο Μανόλης emlazo μου έφερε όχι ένα αλλά τρία dvd writer Τον προτίμησα διότι ήταν πιο κοντά . Μανόλη σε Ευχαριστώ για άλλη μια φορά και να σου πω πως δοκίμασα πρώτα το μαύρο και δουλεύει άψογα , Απόψε έπιασε δουλειά και έτσι μου έφυγε το άγχος ![]() ![]() Και πάλι σε ευχαριστώ ![]() ![]() ![]() Ακόμα ένας λόγος να πει κανείς για αυτό Gs Foroum ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|