![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φωτό από την απονομή 15ου 36ωρου Αντοχής με μοσυκλέτα από το MotoguzziClubHellas.
Είναι η ομάδα μου, οι MotoMelons Famus Team που φέτος κέρδισε το τρίτο ομαδικό και ο Ηλίας Χονδρολέος μέλος της ομάδας που κέρδισε το δευτερο ατομικό! Για την ιστορία, αν δεν εγκατέλειπε το νεώτερο μέλος μας θα είμασταν δεύτεροι σαν ομάδα... ![]() Περικλή δεν πειράζει αυτό είναι το 36ωρο, κύριος κανόνας να αναγνωρίζεις τα όρια σου!!! Πλοηγός της ομάδας η αφεντιά μου.... ![]() και οι φωτό: MotoMelons Famus Team ![]() ![]() ![]() ![]() και λόγο ο leader-navigator(κανονικό ψώνιο λέμε ):![]() Ηλίας Χονδρολέος, κέρδισε το δευτερο ατομικό: ![]() @ MotoguzziClubHellas κ πάμε για το 16ο
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπράβο Χάρη ... μπράβο κ στην ομάδα σας ...
|
|||
|
|||
Μπραβο στην ομαδα και του χρονου!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Χαρούλη για την ομάδα..
και του χρόνου.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο Χάρη..............και σε εσένα και στην ομάδα σου ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Άντε και του χρόνου με την πρωτιά Χαρούλη. (αν και είμαι σίγουρος πως το πνεύμα του 36ωρου δεν έχει να κάνει με πρωτιές) |
|
|
|||
|
|||
|
Για σου Χάρη μάχιμε…και του χρόνου φιλαράκι..
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο χαρη και του χρονου!
|
|
|
|||