![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τελείως νέος στο forum και χωρίς επαφή με τα BMW θέλω την γνώμη σας για την αγορά μιας K1300s. Μη μπούμε σε συζητήσεις γυρω από την εμπειρία μου αν μου κάνει, κλπ..Έχω αλλάξει 3 ON-OFF ένα CBR600RR, οδηγώ από τα 15 (άρα 25 χρόνια) έχω πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στο εξωτερικό, και θέλω μια αλλαγή σε είδος μηχανής. Θεωρώ επίσης τα περίπου 10000 που πωλείται μεταχειρισμένο με 20000 περίπου χιλιόμετρα το k1300s στη αγορά σήμερα -με όλα τα καλούδια,abs,trip,ESA,ASC,Shifter,R.D.C,Θερμαιν.γκρίπ - είναι μια αξιοπρεπής αγορά..Από σας θα ήθελα άποψη και κυρίως θέματα από την χρήση..ζημιές,κόστη,προβλήματα..ευχαριστώ παιδιά και πάντα όρθιοι.
Last edited by thstamou; 17-10-2012 at 19:04. |
|
|
|||
|
|||
|
ΟΙ γνωστές παθήσεις που είχαν τα 1200αρια έπαψαν πλέον να υπάρχουν.
Προβλήματα όπως το σερβόφρενο που στο 1200 δούλευε με ηλεκτρονική υποβοήθηση στο 1300 πλέον δεν υπάρχει μιας κι έχει κανονικό φρένο. Το σαζμάν με την 6η που ξεκούμπωνε μερικές φορές στα 1200αρια πλέον έχει διορθωθεί.Δηλαδή μεγάλα ζητήματα δεν υπάρχουν πλέον. Τώρα όλα χαλάνε κι όλα αρρωσταίνουν. Στα λεφτά που παίζουν τώρα τα 09 και 10 μοντέλα είναι κατι παραπών από καλή αγορά μιας και είναι μηχανάκια τα οποία στοιχίσανε τουλάχιστον 20000 με τον εξοπλισμό που αναφέρεις. Προχώρα άφοβα είναι ένα φανταστικό sport touring μηχανάκι και πολύ ευέλικτο. |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλος θα απογειωθείς λέμε...
Εργαλείο με το Ε κεφαλαίο, με την προυπερεσία σου δεν σε φοβάμε.. θελει χέρι το Εργαλείο... Αρκεί να σου ταιριάζει στο στυλ και στο τι θες από διαδρομές....στροφιλίκι? αυτικινητόδρομους...?? Είναι αυτή και η χάγια οι κορυφαίες στο sport touring.... Θυμάμε πως πετάγανε 3-4 τέτοιες στην εθνική εκεί στα ανηφορικα στροφιλίκια μετα την Πελασγία πραγματική χαμηλη πτήση με καμμιά 170αρα πηγαίναμε και μας περάσανε πετώντας χαμηλά ![]() Τώρα για εφηβικα προβλήματα και τέτοια δεν γνωρίζω... Αντε να πούμε και καλορίζικα... |
|
|
|||
|
|||
|
Το μοναδικό πρόβλημα που μ έχει παρουσιάσει είναι ο διακοπτης των φλας που τον έχω αλλάξει 2 φορές μέχρι τώρα, την πρώτη γιατι δε δούλευε το off και την δεύτερη πριν κανά πεντάμηνο γιατι δεν άναβε το αριστερό. Την πρώτη φορά εντός εγγύησης (2ετια) και τη δεύτερη εντός εγγύησης ανταλλακτικού (κι αυτή 2ετια).
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ταξιδευει απιστευτα ανετα και γρηγορα, ειναι χαλαρο σε ησυχη βολτα ενω πριν 2 χρονια ειχα δει 2 Κ στις Σερρες σε trackday και γυριζαν στο 1,35!! απιστευτο μηχανακι καλοταξιδος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα φίλε. Γνώμη μου είναι να την οδηγήσεις. Στις γρήγορες αλλαγές να προσέξεις εάν κουμπώνει σωστά τις ταχύτητες. Και ειδικά στα γρήγορα κατεβάσματα. Κόστος για αλλαγή διότι δύσκολα επισκευάζεται 2700€. Σωστότερο είναι να σε κατατοπίσουν οι κατέχοντες. Πάντως μην θαμπώνεσαι από την τιμή. Εκεί πωλούνται όλα. Προσοχή και στα ηλεκτρικά… Καλή επιλογή να έχεις…………….. |
![]() |
|
|