![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ 10% ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ R1200.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη με τα 16000ευρω που κανει η μηχανη δηλαδη;
Αν εχεις 1600ευρω σε δωρα δηλαδη, εγω αν ημουν στην θεση θα εκανα το εξης: Την BMW Rallye 2 Pro στολη σιγουρα και καποια μπαγκαζιερα.Ισως να εδινα και κατι παραπανω για να επαιρνα την στολη αυτη και τις πλαινες μπαγκαζιερες, οχι την κεντρικη δηλαδη. Αν δεν σου αρεσει η στολη αυτη, διαλεξε καποια που να σου αρεσει. Στολη παντως πρεπει να παρεις. Ειναι ευκαιρια γιατι ειναι πανακριβες της bmw και δεν της αποκτας τοσο ευκολα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κ εγω σίγουρα το μπουφάν τις bmw το οποιο ειναι καταπληκτικό κ για χειμώνα κ για καλοκαίρι..τα αξιζει τα λευτα του...κ μετα παλι οτι μπορω να παρω σε εξοπλισμο -προστασια αναβατη......κ μετα διαφορα μπιχλιμπιδια για την μχν μου !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις την εχω δει τη στολη και ειναι καταπληκτικη, απλα ελεγα να παρω τις πλαινες μπαγαζιερες που κανουν 700 ευροπουλα και ετσι δεν μενουν για στολη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα ελεγα πρωτα τις βαλιτσες και μετα οτι περισεψει
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ BMW | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 07-08-2009 08:02 |