![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πωλειται παντελονι Dainese γυναικειο all weather D-Dry Pro νουμερο 42 ολοκαινουργιο!
Φορεμενο ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορες, αδιαβροχο! Κωδ. 2674552 Δειτε το εδω: http://www.dainese-central.com/Dainese-P-Sherman-Pro-D-Dry-Lady-Black_A10GZ8.aspx MC Motor Import S.A. - Παρουσίαση Προϊόντος - Παντελόνια D-Dry Αντιπροσωπεία Ελλάδας Dainese Αντιπροσωπεία Ελλάδας P.Sherman Pro D-Dry Lady Γυναικείο Ταξίδια Τιμή: €140! ΠΜ ή τηλ: 6945553155 |
|
|
|||
|
|||
|
Να μια καλη παρουσιαση του παντελονιου:
Dainese - P. SHERMAN PRO D-DRY - Pants - Motorbike - America - Inglese Εννοειτε οτι ειναι με το κουτι του και τα Dainese ετικετακια! ![]() Το δινουμε γιατι δεν εκατσε καλα το νουμερο. Για να αισθανομαστε και τελειως fair, νεα τιμή: €130!![]() Προλαβετε τωρα που γυριζει πριν μου πει..."ασ'το μωρε...θα το κρατησω..." και μετα απο το πρωτο ταξιδι να ακουω...διάφορα... ![]() Να και μερικες φωτο: |
|
|
|||
|
|||
|
Μα βρε παιδιά....έτσι θα τα αφήσετε τα κορίτσια σας?
Για ξαναδειτε...το παντελόνι είναι super!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Up!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάριε καλημέρα,
με ενδιαφέρει για την καλή μου αλλά θα πρέπει να βρεθούμε για να το δοκιμάσει. Στο προφίλ μου θα βρεις το κτ, εάν θέλεις τα λέμε μέσα στο Σ/Κ που θα μπορώ. Ευχαριστώ Αλέξανδρος |
|
|
|||
|
|||
|
Αφού δεν έκατσε με τον omorfantra και τον sakmart λόγω νουμερου....up λοιπόν...
....εδώ το καλό παντελόνι λεμεεε.... |
|
|
|||
|
|||
|
Sakmant please!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παιδιά το πανελόνι είναι super αλλά δεν μας έκατσε γαμώτη. Μάριε θα κεράσεις καφέ μόλις το πουλήσεις,χαχαχαχα |
|
|
|||
|
|||
|
Εννοείται!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να σε δω την Τετάρτη στον Καφέ Μάριε.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γυναικεια μπουφαν Bering | labros | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 11 | 11-10-2012 15:03 |
| Δερματινο γυναικειο (οχι μοτο) | Troublemaker | Πωλήσεις γενικώς | 7 | 07-12-2011 18:09 |
| μπουφαν γυναικειο | papajim | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 27-05-2011 13:07 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY No52 ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DAINESE No43 | manos bmw | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 01-09-2010 09:04 |
| Η πρώτη φορητή γυναικεια τουαλέτα στον κόσμο | georgekostas | Διάφορα | 6 | 04-09-2009 13:13 |