![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Σε LG KU990 τηλέφωνο που δεν ανοίγει γιατί πεισματικά η οθόνη αφής δε λειτουργεί, ιδέες για το πως θα πάρω τον τηλεφωνικό κατάλογο που είναι στη μνήμη του τηλεφώνου....υπάρχουν...? ![]() Ευχαριστώ ![]() Last edited by 264George; 16-06-2012 at 20:19. |
|
||||
|
||||
![]() . Σύνδεσέ το με τον υπολογιστή σου, με κάποιο πρόγραμμα συμβατό με το κινητό σου - εγώ για το ΝΟΚΙΑ χρησιμοποιώ το pc suite και θα τις πάρεις αμέσως, όχι μόνο τις επαφές σου, αλλά κ τα SMS σου - εισερχόμενα + απεσταλμένα ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() . Γιατί δεν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα απ' το CDάκι που συνόδευε την συσκευή σου ??? Αυτό θα έχει σίγουρα την δυνατότητα που σου χρειάζεται ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
δε μπορώ να βάλω ούτε κωδ. πρόσβασης (pin) λόγω οθόνης και πρέπει να ανοίξει για να συνδεθεί με τον η/υ.
thnx πάντως |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... μάλιστα ... έμπλεξες ... ![]() Το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι, να το πας σ' ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κι εκεί να σου πάρουν ένα backup ... κι αυτό, αν είναι εφικτό ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι πάλι πρέπει να λειτουργεί η συσκευή. Το είχα πάθει πέρσι και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ευτυχώς είχα back-up στον Η/Υ.
|
|
|||
|
|||
![]()
To είχα πάθει σε NOKIA απο βροχή τότε που με κορόιδευες.
Το έφτιαξα αλλά δε σου λέω πως. Καλά να πάθεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Flex cable LG KU990 | eBay
Mε σχεδον μηδενικο κοστος αλλαζουμε το συγκεκριμενο εξαρτημα και εχεις πισω παλι το κινητο σου!!! Jarhead Mobile Phones Services ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να σπάσω ένα ρολόι και μετά θα μου πεις?? ![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: