![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας.
Πήρα από την ΜΑΚΑΝ αυτό και μου είπαν ότι αν δεν φτάνει η βίδα(Μ12x1,5x80 μαμά) που φοράω να βιδώσει το Throttle control να πάρω μια ποιο μακριά(Μ12x1,5x100ή90) από την αντιπροσωπία. Η τελευταία δεν έχει ποιο μεγάλη, έχετε ιδέα που μπορώ να βρω? ειναι αυτή με το Νο9 |
|
|||
|
|||
![]()
Ασχετο με την αναζητηση σου φιλε αλλα, αυτο δεν μπορει να γινει, υπο συνθηκες, επικινδυνο, μιας και ακυρωνει την επαναφορα του grip?
![]() (Kαιρο ηθελα να εκφρασω αυτη μου την απορια!.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν το έχει βάλει κάποιος σε 1200? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε κατάστημα με βιομηχανικά είδη θα βρεις ότι βίδα θέλεις.
Το μαραφέτι που πήρες θα το ευχαριστηθείς σε ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() θα πάω να δω, εσύ την βρήκες? |
|
|||
|
|||
![]()
Η βίδα υπάρχει αλλά μου το χαλάει το σπείρωμα που είναι ποιο πυκνό από τις κλασικές βόλτες, ξέρει κάποιος που μπορώ να φτιάξω μια και πόσο μπορεί να κοστίσει?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά με πήραν τηλέφωνο από την ΜΑΚΑΝ και μου είπαν ότι μου έφτιαξαν μία. , δεν μου πήραν ούτε σεντς χωρίς να έχω παραγγείλει τίποτα.
Μπράβο τους για το ενδιαφέρον Το κακό είναι ότι η βίδα ήταν σταβιά και δεν μπαίνει, αλλά για εμένα μετράει ότι μερικοί είναι επαγγελματίες και φέρονται ανάλογα. Τώρα που έχω δείγμα να αφήσω σε μηχανουργείο θα φτιάξω μία καινούργια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ΚΑΟΚΟ (του Έλληνα Νίκου Μέντη από τη Ν. Αφρική), που είναι και ο κατασκευαστής της Touratech για τα cruise control , έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις βίδας, ανάλογα με το μοντέλο, τσέκαρέ το , ή ενημέρωσε άλλους φίλους/γνωστούς κλπ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Throttle synchronize moto-cycle.de | stelth1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 20-06-2011 16:00 |
Parental Control | vpentza | Χιούμορ | 8 | 16-03-2010 17:00 |
Electronic Cruise Control | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 14-02-2010 00:36 |
καθαρισμός σωμάτων ψεκασμού-throttle bodies σε 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 01-10-2009 23:06 |
THROTTLE BODDIES Η' ΣΤΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ INJECTION!! | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 28-03-2009 00:03 |