![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Νέες ταυτότητες θα πρέπει να προμηθευτούν οι Έλληνες πολίτες από το φθινόπωρο του 2012. Οι νέου τύπου ταυτότητες θα έχουν το σχήμα και το μέγεθος πιστωτικής κάρτας και θα αναγράφονται σε αυτό το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η ημερομηνία γέννησης, το φύλο, η ιθαγένεια, ο τόπος γέννησης. Το νέο στοιχείο στις νέες ταυτότητες θα είναι πως θα έχουν ημερομηνία λήξης όπως τα διαβατήρια, καθώς όπως εξηγούν στα «ΝΕΑ» στελέχη του υπουργείου Προστασίας του πολίτη, «η ελληνική ταυτότητα θα αναγνωρίζεται ως ταξιδιωτικό έγγραφο σε υιοθέτηση και εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΚ) 2252/2004 του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Στο πίσω μέρος της ταυτότητας θα αναγράφεται και η ομάδα αίματος του κατόχου της. Η διαδικασία αντικατάστασης της υπάρχουσας αστυνομικής ταυτότητας με το νέου τύπου δελτίο πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2012 και θα υλοποιηθεί σταδιακά με τρόπο που θα καθορίσει σταδιακά με τρόπο που θα καθορίσει η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να κληθούν για αντικατάσταση οι παλαιότερες χρονολογίες έκδοσης, και κατά αλφαβητική σειρά. Μέχρι να αντικατασταθούν τα περίπου 10 εκατομμύρια δελτία ταυτότητας των Ελλήνων που μένουν εντός και εκτός της χώρας θα ισχύουν κανονικά οι παλαιού τύπου ταυτότητες. Την ευθύνη για την αντικατάσταση των ταυτοτήτων όσων διαμένουν στο εξωτερικό θα αναλάβουν οι κατά τόπους προξενικές Αρχές. |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι είχαν ξεκινήσει δοκιμαστικά από τα σώματα ασφαλείας και μετά θα πέρναγαν και στους υπόλοιπους.
Άντε να δούμε πόσες φορές θα αλλάξουμε ταυτότητα. Ελπίζω βέβαια τώρα που την έκαναν κάρτα να μην πληρώνουμε παράβολα όπως με το δίπλωμα, διαβατήριο . Έβγαλα 3ης και πλήρωσα κάνα 30ρη και μετά από ένα μήνα που βγαίνει το 4ης θα πρέπει να ξαναπληρώσω 30 ευρώ. |
|
|
|||
|
|||
|
και παραβολλα θα πληρωσουμε και τα παντα ολα...Ελληνικο κρατος οε...!!!
![]() αλλα γιατι τοση καουρα με τις Ευρωπαικες Ταυτοτητες...αφου λενε οτι θα μας διωξουν απο το Ευρω...??? |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως έχει σχέση με αυτό..............Με τον Big Brother στην τσέπη μας | Πολιτική | Ελευθεροτυπία
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ έχω ακόμη την πρώτη, από 14 χρονών. Πολλά μας ετοιμάζουν....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά δεν τους ``κόβει`` καθόλου??
Δεν σκέφτονται το ...άλλο φύλο, το αδύναμο (που μόνο αδύναμο δεν είναι) που να βγάζει άλλες φωτό????? Έκαναν τόση διαδικασία, να έχουν καλές φωτό, με μακιγιάζ , και θα ξαναβγάζουν τώρα???Και κάτι άλλο, την Ημ/γεν τι την θέλουν???? Πάνε καλά???? (έτσι μου είπε η γυναίκα μου ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα πριν λιγα χρονια δεν ειχαν κατεβει ολες οι θειαδες στους δρομους για τις ταυτοτητες και γινοτανε πανικος?
τωρα ολα μελι γαλα? Last edited by giamil; 15-06-2012 at 18:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Κάθε θαύμα 3 ημέρες!!! ......
Τώρα μας καίνε άλλα ![]() Το άλλο με την κατσαρόλα που σιγοβράζει και το βάτραχο, το ξέρετε; Έτσι τα περνάνε όλα! Αργά και μεθοδικά. Όταν έρθουν ευνοϊκά οι συγκυρίες -γι δαύτους- τα "ρίχνουν" και μαζεμένα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι και αυτός ένας τρόπος να μαζέψει χρήμα το κράτος.
Ταυτότητες που λήγουν, οπότε θα πρέπει να ξαναπληρώνεις, δίπλωμα που για να βγάλεις καινούργιο πρέπει να πληρώσεις, διαβατήριο κτλ. Σε λίγο θα πληρώνουμε και για το γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι μας ! |
![]() |
|
|