![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απίστευτο, κι όμως αληθινό αυτό που αποκαλύπτει το Ποντίκι σήμερα. Η εφορία έστειλε στον Νικόλα Ασιμο, τον γνωστό καλλιτέχνη ο οποίος αυτοκτόνησε το 1988, ειδοποίηση για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του.
Συγκεκριμένα του ζήτησε να κόψει τις εργασίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας, να κλείσει το μπλοκάκι δηλαδή, αλλιώς πρέπει να πληρώσει 700 ευρώ ως φόρο επιτηδεύματος. Τι να πει κανείς. Ο Ασιμος από εκεί ψηλά θα τους μουντζώνει και θα τους τραγουδά τα γνωστά ροκ τραγούδια του. μετά από παααααάρα πολλά εκατομμύρια, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μηχανοργάνωση του κράτους.... μας έχουν φάει τη ζωή.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο τοτε μεχρι σημερα γιαυτην ακριβως την μηχανοργανωση εχουν γινει δεκαδες απεργιες των Δ.Υ. με διαφορα αιτηματα ασχετα με αυτην που στο παρασκηνιο ομως ειχε σαν στοχο ΜΟΝΟΝ αυτην...την μηχανοργανωση. Το καταραμενο πελατειακο κρατος μην θελοντας να χασει τους ψηφους του....ενεδιδε ως αλλη πουτ@ν@ σε αυτον τον εκβιασμο. Οταν ο ΓΑΠ επανεφερε το θεμα στους πρωτους μηνες της θητειας του ως πρωθυπουργος επεσαν να τον φανε απο ολα τα κομματα.......ενεδωσε κι αυτος φυσικα. Σημερα υπολογιζεται (το εχω ανεβασει καπου) οτι το κρατος αν ηταν μηχανογραφημενο θα γλυτωνε σε 10ετη βαση 340δις ευρο...δλδ 34δις τον χρονο. Ελπιζω οτι η συμφωνια των τριων κομματων που στηριζουν την σημερινη κυβερνηση περι ελαφρυνσης του Δημοσιου μεσω ηλικιακων συνταξιοδοτησεων χωρις απολυσεις και μη αναπληρωση του συνταξιοδοτουμενου προσωπικου εφεξης, αποσκοπει στην εφαρμογη της πληρης μηχανοργανωσης του Δημοσιου.....επιτελους! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο μην δικαιολογείς την ανικανότητα του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ Κράτους. Ήταν Είναι και θα Παραμείνουν Λαμόγια του Κερατά. Μόνο εάν μπουν όλοι στη φυλακή θα δούμε άσπρη
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω αύριο το πρωι, να μην έχουν σηκωθεί οι νεκροί απο τους τάφους ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οταν μιλω για υποχωρηση Κυβερνησης λογω απεργιας ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ.......ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ πασοκικου ΚΥΡΙΩΣ και ΝΔημοκρατικου ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ κρατους. Διοτι ας μην ξεχναμε οτι ο Μητσό προσπαθησε αλλα τον εριξαν και οι δικοι του και οι ΠΑΣΟΚΟΙ με τις φανφαρες τους!!! κι επιπλεον ΘΙΓΩ και την συνυπευθυνοτητα των Ελληνων και δη των Δ.Υ. οι οποιοι για να μην χασουν την κονομα (εφοριακοι π.χ.) κατεβαιναν σε απεργιες ωστε το Ελληνικο κρατος ακομη και το ΠΑΣΟΚΙΚΟ να μην αλλαξει προς το καλλυτερο αλλα να παραμεινει ως εχει......μεχρι ΚΑΙ σημερα αυτο γινεται. Να δουμε αν θα αλλαξει αυτο τωρα πια. |
|
|
|||
|
|||
|
Κάνω με τη σειρά μου τη πρόβλεψη οτι σε λίγα χρόνια που θα έχουν σβύσει οι μνήμες του εναγκαλισμού του πολίτη με την εξουσία, το κράτος θα δουλεύει απρόσκοπτα και αποτελεσματικά και δεν θα δίνει σημασία στην εναλλαγή των πολιτικών προσώπων στην εξουσία...
Νομίζω οτι όλοι πλέον έχουμε στοιχεία και δείγματα για την αλλαγή που έρχεται....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπας και πινεις τιποτα βραδυατικα......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τα.....βασικά......δροσερή μπυρίτσα από τη σερμπατίνα... ![]() Πέραν της πλάκας, επειδή λόγω δουλειάς εγώ συναντώ πολλούς ζωντανούς κάθε μέρα, βλέπω μεγάλη στροφή και εξέλιξη προς το καλύτερο όσον αφορά τη σχέση κράτους-πολίτη.......ειδικότερη μνεία κάνω για τις ηλικίες μέχρι τα 40 που συνήθως αφορούν ανθρώπους που σπούδασαν και μπήκαν στο δημόσιο με εξετάσεις.....αν ρωτήσεις γιατρούς θα εκπλαγείς όταν ακούσεις οτι οι "νεαροί" γιατροί μέχρι τα 45-50 έχουν και διαφορετική πλέον στάση απέναντι στο περιβόητο "φακελάκι"....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μόνο μπύρα Βασίλειε?????? |
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρή, ναι , μόνο μπύρα αν και με την απαισιοδοξία που θέλουν να μου φορμάρουν θα με κάνουν να πέσω στα ...σκληρά....
Αντιστέκομαι στη μιζέρια... |
![]() |
|
|