Παραλία γυμνιστών....
Ένας άνθρωπος εντάσσεται σε μια πολύ αποκλειστικη αποικία γυμνιστών
Την πρώτη ημέρα του εκεί, βγάζει τα ρούχα του και αρχίζει να περιπλανητε γύρω.
Μια πανέμορφη μικροκαμωμένη ξανθιά περπατάει δίπλα, και ο άνθρωπος παίρνει αμέσως στύση.
Η γυναίκα παρατηρεί τη στύση του, έρχεται προς το μέρος του και λέει, «Μήπως με καλέσατε εμένα;"
Ο άνδρας απαντάει: «Όχι, τι εννοείτε;
Λέει, «Πρέπει να είσαι καινουργιος εδώ. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. Είναι ένας κανόνας εδώ ότι αν έχετε στύση, συνεπάγεται ότι κάλεσατε εμένα. "
Χαμογελώντας, τον οδηγεί προς την πλευρά της πισίνας, πάνω σε μία πετσέτα, ανυπόμονα τον τραβάει μαζί της και με χαρά τον αφήνει να το κανει μαζί της.
Ο άνθρωπος συνεχίζει να εξερευνά τις εγκαταστάσεις της αποικίας. Μπαίνει στην σάουνα και, όπως κάθεται, κλάνει ....
Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα τεράστιος, μαυρος, τριχωτός άνθρωπος του λεει «Μήπως καλέσατε εμένα;"
«Όχι, τι εννοείτε; λέει ο νεοφερμένος.
«Θα πρέπει να ειστε καινούργιος », λέει ο μαυρος , «είναι ο κανόνας ότι αν κλασετε , αυτό σημαίνει ότι με καλεσατε εμένα." Ο τεράστιος άνθρωπος τον γυρίζει γύρω , σκύβει πάνω του στον πάγκο και τον γ............
Ο νεοφερμένος τρεχει πίσω στο γραφείο , όπου τον υποδέχεται με χαμόγελο, η γυμνη ρεσεψιονίστ, «Μπορώ να σας βοηθήσω;"
Ο άντρας φωνάζει, «Εδώ είναι η κάρτα μέλους μου. Μπορείτε να έχετε το κλειδί πίσω και μπορείτε να κρατησετε το ποσό των ποσό
$500 .
«Αλλά, Κύριε,» απαντά, «έχετε μόνο εδώ για λίγες ώρες. Δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε όλες μας τις εγκαταστάσεις ».
Απαντήσε ο άνθρωπος, «Ακούστε κυρία μου, είμαι 68 ετών.
Δεν μπορω να μεινω εδω διοτι μου σηκωνετε μόνο μία φορά το μήνα, αλλα ##### 25 φορές την ημέρα! "
|