![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα μια βόλτα πριν λίγο, και εκει που πήγαινα χαλαρά άρχισε να μπερδεύει σαν να εχει φτωχό μίγμα, του έδωσα κανα δυο γκαζιες, στρώνει και μετα απο λίγο πάλι τα ίδια.. Μου έκανε και κανα δυο σκάσιματα στο φιλτροκουτι.
Ξερει κάνεις τι μπορει να συμβαίνει;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κακη ποιοτητα βενζινης ισως?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το στριβεις πολύ το μηχανάκι και ζαλιστηκε...
Σοβαρά τώρα μάλλον πρέπει να είναι το καύσιμο... |
|
|||
|
|||
![]()
Δίπλα είναι ο Γέρακας, παραδίπλα ο Αγιος Στέφανος. Αν το θεωρείς ιδιαίτερα ανησυχητικό το πας και στο "μπριζώνουν" για μια πιο ...επίσημη διάγνωση
Αλλιώς βγάζεις το καύσιμο σου, το ξαναγεμίζεις κανα δυο φορές με φρέσκο και βλέπεις τι κάνει.... (Φύλαξε βέβαια αυτό που θα βγάλεις γιατί αν δεν φτάίει μην κλαις το 30ευρω τζάμπα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου το είχε ξανακανει σε ένα ταξίδι το Σεπτέμβριο. Γύρισα και το πήγα στο γερακα,το έβαλε στο διαγνωστικο και μου είπε οτι δεν έβγαλε τίποτα, μου είπε οτι μάλλον είχε πολυ θερμοκρασία ο θαλαμος καύσης..
Δεν νομίζω να φταίει η βενζινα γιατι βάζω συνέχεια απο τον ίδιο.. Επίσης μου είχαν πει οτι μπορει και να φταίει η μπαταρία... Θα πάω τωρα να φουλαρω κατοσταρα και βλέπουμε.. Τι να πω;; Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον σας! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ούτε αυτό , αλλά ούτε κι εκείνο διορθώνονται με 100αρα βενζίνη... πολυ θερμοκρασία ο θαλαμος καύσης..= φτωχό μίγμα μπορει και να φταίει η μπαταρία...= ανεπάρκεια σπινθήρα, ατελής καύση Μην πειραματίζεσαι γιατί μπορεί να πάθεις ζημιά , που προς το παρόν - μάλλον- δεν έχεις. Πήγαινε με την απαίτηση να βρουν το πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω να καταλάβω το θέμα με την μπαταρία, αφού πήρε μπρος γιατι να υπάρχει ανεπάρκεια στο ρεύμα; Εφ όσον παράγει το δυναμο, το φορτίο το παίρνει το κύκλωμα άμεσα; Η κάνω λάθος
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να είναι βραχυκυκλωμένη η να βραχυκυκλώνει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλαπλασιαστης..ισως.
Οι πιπες των μπουζι ειναι αυτονομοι πολλαπλασιαστες στο 1200.. Καποια απο ολες πιθανον να βρισκεται στα τελευταια της/ Δοκιμασε με ασφαλεια παντα να περασειςτα 140.. Αν εχει ελλειψη ισχυος εκει μαλλον το βρηκες το προβλημα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έβγαλα το πρωί και του έβαλα 100αρα, μετα του έριξα κατι σκισιματα και δεν έκανε Κιχ
Του μετρησα και την μπαταρία πριν το βάλω μπρος και ήταν 13.1v.. Υπάρχει η πιθανότητα να πήρε υγρασία στους πολλαπλασιαστες;, το είχα δυο μέρες στη βροχή |
![]() |
|
|