![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τηλέφωνο: Ντριιιιιιιιιιν
Δημήτρης: Βασίλη αυτό το ΣΚ θα είμαστε Ξυλόκαστρο. Τί θα λέγατε να βρισκόμασταν για μπανάκι, καφέ, κλπ;;; Βασίλης: Ωραία ιδέα φίλε Δημήτρη. Να ρωτήσω τη Μαρία και θα σου πώ... Μαρία: Άμα πάμε με το αυτοκίνητο οκ, αλλιώς θα βρω μια καλή δικαιολογία να σε πείσω να μην πάμε. Βασίλης: Δημήτρη κανονίστηκε!!! Τι άντρες είμαστε... Βαρβάρα: Τι ακούω Δημήτρη; Θα έρθουν και τα παιδιά; Υπέροχα!!! Δημήτρης: Με το καλό να βρεθούμε λοιπόν Βασίλη. Πες το και στην παλιοπαρέα, οκ; Βασίλης: Άστο πάνω μου. Παιδιά είμαστε;;; καλό βράδυ... Τηλέφωνο: Τουτ τουτ τουτ..... Κάπως έτσι είχε η συνομιλία μας με τον Αρκά λίγο νωρίτερα και κανονίσαμε ραντεβού για την Κυριακή με μπανάκι χαλαρό, καφεδάκι χαλαρό και τσιμπολόι χαλαρό!!! για την σειρά δεν μπορώ να εγγυηθώ, ούτε για το αν θα περάσουμε καλά. Μπορεί να περάσουμε καλύτερα!!! ![]() Όποιος θέλει καλή παρέα λοιπόν, αυτή την Κυριακή ξέρει που θα μας βρεί... ![]() Last edited by skippybi; 12-07-2012 at 23:07. |
|
|||
|
|||
![]()
οταν δητε τον Α.Κοργκα η τον Μαυρονασο δοστε τους χαιρετησμους μου απο τον Τσικλα !!
|
|
|||
|
|||
![]()
ελήφθη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Αν το καταφερω να την κανω απο το μαγαζι(κυριακη βλέπεις) ειμαστε μέσα!
|
|
|||
|
|||
![]()
δε σε φοβάμαι εσένα Μάριε. Θα κάνεις οτι μπορείες το ξέρω!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε παιδιά. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστούμε Δημήτρη!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μ' αρέσεις ...........Ομορφάαααααντρα μου............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Skippakos,
καλό παιδί και καλός σεναριογράφος !!! ![]() ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, να περάσετε καλά... ![]() Και όχι στα βαθιά, είδατε τι είπε ο Λάκης!!! ![]() ![]() Εχει καρχαρίες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όθωνα κάνε τα κουμάντα σου και τα λέμε φίλε.φίλε.
|
![]() |
|
|