![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αντιδήμαρχο σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος διέθετε καταθέσεις τριών εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς του, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από το εισόδημά του εντόπισε το ΣΔΟΕ
Πρόκειται γα το πρώτο εύρημα των σαρωτικών ελέγχων «πόθεν έσχες» που έχει αρχίσει το ΣΔΟΕ στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 500 πολιτικών προσώπων. Στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ αντιδήμαρχος με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω πει ότι όσο θα κόβονται οι δεσμοί των κυβερνητικών με τη Δημόσια Διοίκηση τόσο περισσότερο αποδοτικός θα είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός....Και με ρωτούσαν ...τί πίνω..
![]() Αυτά πλέον δεν είναι περιπτώσεις "για τα μάτια του κόσμου".....είναι αποτελέσματα επαγγελματικής και οργανωμένης δουλειάς....στα σπάργανα ίσως ακόμη αλλά.....δουλεύει....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ίσως για πρώτη και θα επιθυμούσα να είναι η τελευταία φορά που θα συμφωνήσω μαζί σας. Θα συμπληρώσω κάτι πάνω σε αυτό. Χάνοντας τη δύναμη ελέγχου της Κρατικής εξουσίας το ΠΑΣΟΚΙΚΟ Λαμογίστικο κατεστημένο και μη μπορώντας να έχει την τοποθέτηση ΠΑΣΟΚΩΝ ελεγχόμενους σε θέσεις κλειδιά άρχισε η δικαιοσύνη να κάνει επιτέλους τα αυτονόητα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Το τελευταίο για μένα..............
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θέλω ονόματα...
![]() Τι πάει να πει ένας αντιδήμαρχος στην Στερεά Ελλάδα...γιατί τους προστατεύουν έτσι; |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί έχει και ένα πρόσωπο στην κΕνωνία κύριος... Άλλο τώρα πού βρήκε 3 ψωροεκατομμύρια. Μπορεί να μάζευε από πιτσιρικάς το χαρτζηλίκι του και να μην αγόραζε ούτε φοφίκο. Κάτσε να γίνει η δίκη πρώτα και θα τον μάθουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+1200 και βάλεεεεεε...!!! |
![]() |
|
|