![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τι γνωμη εχετε για τα συγκεκριμενα τακακια?τα εχει φορεσει κανεις?με τα μαμα εχω κανει 17.200,για τα πισω μιλαω,και μου ειπε ο μηχανικος εδω,την εταιρεια αυτη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην μικρή είχα βάλει πίσω άλλα την πούλησα κι έτσι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ρίξε μια ματιά και για τα οργανικά της Ferodo (FDB2039). Με 25 ευρουλάκια έχω κάνει 15000km, τα περισσότερα (δυστυχώς) στην πόλη και έχουν πολύ ψωμί ακόμα.Παίζει ρόλο και το πόδι βέβαια. |
|
|||
|
|||
![]()
Σαλονικη λανσαρουμε πολυ τα EBC HH.
Οσοι τα δοκιμασαν ειπαν τα καλυτερα!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό....άριστα σε όλα τους...!
|
|
|||
|
|||
![]()
στο 1200 ποιο μοντελο μπαινει?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άριστα σε ολα τους! Και βγάζουν περισσότερα χλμ απο τα μαμά. Για τα πίσω μιλάω πάντα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω πάνω μπρος πίσω εδώ και 3000 χιλιόμετρα όλα στα βουνά της Πίνδου (όχι χώμα) πολλές στροφές, πολλά φρεναρίσματα με 40-45 βαθμούς και δεν έχω καταλάβει διαφορά από τα μαμά που φόραγα πάντα..
![]() Tα έχω πάρει από εδώ.. EBC FA335HH FA363HH FULL SET BRAKE PADS FOR BMW R1200GS | eBay κάποιος φίλος από Θεσ/νικη το είχε ανεβάσει στο φόρουμ και είπα να τα δοκιμάσω ..Ευχαριστημένος Last edited by frits; 23-07-2012 at 19:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Tα FA363HH ειναι τα πισινα? αυτον τον κωδικο να πω στου μηχανικου μου να φερει? η μηπως βγαζει και αλλο κωδικο η ebc ?
διαβαζω παντως θετικα σχολια... καλο αυτο ![]() ![]() τα πισινα ποσο στοιχιζουν?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εμεις τα πηραμε 22 ευρω. Απο Ebay. |
|
|||
|
|||
![]()
Mυριζομαι 2η ομαδικη