![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος. - Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία'; # - Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας. - Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι; - Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι! # Γυναίκα: Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες; Ανδρας: Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το βράδυ!# # Ένα παιδάκι ρωτάει τη μητέρα του: - Τι ωραίο φόρεμα! Ο μπαμπάς σου το χάρισε; - Όχι βέβαια! αν περίμενα από αυτόν τον τσιφούτη ούτε εσένα δεν θα είχα! # Μια κοπέλα αναρωτιέται συζητώντας με τη φίλη της... - Άραγε να με αγαπάει στ´αλήθεια ο Γιώργος; Εκείνη σκέφτεται για λίγο και μετά της απαντάει: - Ο Γιώργος τις αγαπάει όλες. Γιατί λοιπόν να κάνει εξαίρεση σ´εσένα καλή μου; # -Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε ανύπαντρο άντρα και σε ανύπαντρη γυναίκα 35 χρονών; -Η γυναίκα θέλει να κάνει μωρά και ο άντρας θέλει να βγαίνει με μωρά! # # Τι διαφορά έχει κάποιος που πέφτει από τον 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας με αυτόν που πέφτει από το κρεβάτι του; Ο πρώτος κάνει: Αααααααααα! Μπαμ!!! Ενώ ο δεύτερος: Μπαμ!!! Αααααααααα! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||