![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ώρα 11:30,
σε μια άδεια κατά τα άλλα πρωτεύουσα, στην Ά πλαζ Βούλας, δεν υπάρχει ξαπλώστρα ούτε για δείγμα ! ![]() Μετά την οικονομική τιμή εισόδου των 5,50 € !!!! κατ´ άτομο, ![]() αναγκάζεσαι να κάτσεις στην καφετέρια, εφόσον δεν έχεις βρει την πολυπόθητη ξαπλώστρα των 4 € κατ´ άτομο, όπως προείπαμε ... Το καφεδάκι, στα 4,80 € !!! ![]() .... και έπεται και το χαράτσι του παρκαδόρου, μιας που η κοντινότερη ελεύθερη θέση στάθμευσης, ήταν στο Ασκληπιείο ! Με τις υγείες μας ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Τις πλαζ τις εχω κόψει εδω κ πολλάααα χρόνια.αυτη η ελεεινή εκμετάλλευση με αηδιαζει κ προτιμώ να τα φάω πασατεμπο παρα να τους κάνω τσάμπα μάγκες....παλιολαμογια
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Μύρωνα,
εσύ καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου ! Το ερώτημα είναι, πού υπάρχει τόσο διαθέσιμο χρήμα για σπατάλη, σε μια εποχή που οι περισσότεροι βογγούν ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κόλλησες GeorgePίτιδα! Πως το λέγανε παλιά;! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση! Αλλά όπως λέει κι ο βρασίδας, κι εγώ έχω στο αμάξι ομπρέλλα, καρεκλάκια εδώ και χρόνια κι όπου να΄ναι θα αρχίσω να χρησιμοποιώ και το ψυγειάκι που έχω. Να παν να μαμηθούν, αν θέλουν να υπάρχουν κι άυριο να βάλουν μυαλό! Αλλά είμαστε καραγκιόζηδες.... |
|
|||
|
|||
![]()
Έπιασες το νόημα !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν τα ελεγε ο Προεδρος τον χλευαζαμε....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή για να καταλάβω γιατί ..........
![]() ![]() ![]() Μια 4μελής οικογένεια θέλει: είσοδο - 17Ε καφέδες/αναψυκτικά για τα παιδιά το λιγότερο 4χ4=16Ε ξαπλώστρες 4χ7=28Ε πάρκιν το λιγότερο 5Ε Το σύνολο 66Ε μόνο για μπάνιοοοοοοοοοο ![]() ![]() ![]() Και αν πάει σε ένα ταβερνάκι για Κυριακή μεσημέρι θέλει 120Ε ;;;;;;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάθαμε στις ξαπλώστρες, να μας φέρνουν τα κοκτεϊλάκια....
θα βάλουμε μυαλό, με τον άσχημο τρόπο, δύο ως τρεις μήνες ακόμη το πολύ, μετά τέρμα τα δίευρα.... |
|
|||
|
|||
![]()
εμεις φταιμε που συντηρουμε αυτους τους κυριους και αυτα τα μαγαζια,για να μην μαζευανε κοσμο για κανα δυο σ/κ,και θα σου ελεγα τι θα εκαναν μετα ....
|
![]() |
|
|