![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν κάτοχος ενός RT 1200 και εδώ και καμιά δεκαριά ημέρες έχω πλέον το Κ 1600 GT .
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα Θοδωρή!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο φίλε, κ καλά χιλιόμετρα να γράψεις!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πολύ πολύ να έρθω απο κεί για μια δοκιμή... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Γράφεις τέτοιο πράγμα με δύο λέξεις και εξαφανίζεσαι.... ![]() Πρέπει να γράψεις ολόκληρο τεχνικό άρθρο τώρα....συγκριτικό ολόκληρο... ![]() ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ & ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΦΙΛΕ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη φίλε.................
Τώρα αρχίζουν τα μακρινά ταξίδια....... Το έχεις καταλάβει ????? |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ο λόγος που δεν έγραψα αμέσως είναι γιατί αν με ρωτούσατε κάτι δεν θα ήξερα τη να σας απαντήσω .
Πάντως αν έχετε RT θεωρώ ότι δεν θα έχετε κανένα θέμα , το μηχανάκι θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλά σχεδιασμένο και ζυγισμένο (αν και δεν χρειάζεται να το πω εγώ ) βέβαια με την χαρτογράφηση του κινητήρα στο rain mode μέσα στην πόλη είναι για εμένα ο καλύτερος τρόπος λειτουργίας γιατί έχει τα γκάζι ηλεκτρικό δεν ξεχνιέσαι να το ανοίγεις πολύ και να γυρίζει όλος ο κόσμος να δη τη ξεκινάει .το σασμαν ακούγεται και δεν είναι αθόρυβο όπως το RT, ΕΠΙΣΗΣ το zumo 660 που πάει μια χαρά επειδή δεν είναι bmw δεν μπορεί να κάνει ζουμ και κάτι επιπλέον που έχει το μηχανάκι στο προγραμματου από το στικ στο τιμόνι . |
|
|||
|
|||
![]() Καλορίζικη,όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!! ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την άλλαξα.... | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 03-04-2011 20:35 |
Ο ΑΛΛΑΧ είναι μεγάλος!!! Την απέκτησα... | Uriah Heep | Γενικά - Αναβάτης | 37 | 01-04-2011 21:19 |
T 800 CDI Την γνωριζετε? | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 30-01-2011 09:16 |
Την βοηθεια σας..... | Ακιs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 25-12-2010 03:01 |
Την γνωμη σας........... | riko46 | Πολιτισμός | 4 | 10-10-2010 14:04 |