![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας ! Ενδιαφερομαι να ανταλλαξω το jeep wrangler μου 2,4 μοντελο 2005 60.000 χλμ αριστο πραγματικα (οχι σαν τα ξεσκισμενα που κυκλοφορουν), με bmw gs 1200 adventure η bmw gs 1150 adventure.Αν υπαρχει καποια προταση ας απαντησετε εδω στο forum ή στο 6945718162.
*εχω καποιο θεμα με το ανεβασμα φωτο.Θα ανεβουν συντομως. |
|
|
|||
|
|||
|
Πόσο υπολογίζεις να το δώσεις το ράγκλερ;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεδομενης της καταστασης και κοιταζοντας τον ανταγωνισμο το δινω 9000 Ε και πιστευω ειναι μια τιμη ιδιατερα καλη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Αν θελεις κανε τον κοπο και απο εδω....
http://www.gsforum.gr/%CE%9A%CE%B1%C...CF%84%CE%B5-4/ ...προλαβαινεις πριν σου την πεσουν!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
re.jpg
re2.jpg Οριστε δυο φωτο που καταφερα να ανεβασω γιατι τις υπολοιπες (λόγω μεγεθους μαλλον) δεν καταφερα προς το παρον. Last edited by ansakellariou; 19-06-2012 at 16:38. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ με ενδιαφερει...
Αν μου δωσεις το ραγκλερ κ 9.000€ σου δινω ανταλλαγή αντβε 1200 του 08 ιδιας καταστασης με το δικο σου, μοσχοαναθρεμενο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ προσεγμένο το αυτοκίνητο του Αντώνη,το γνωρίζω,καλή περίπτωση για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο...
Καλησπέρα Αντώνη! Άντε,με το καλό! |
|
|
|||
|
|||
|
Ε δεν νομιζω οτι ζηταω και κατι εξωφρενικο φιλε μου ωστε να κανουμε και αστεια επι του θεματος.Μαλλον θα επρεπε να με δουλευεις γιατι το δινω τοσο χαμηλα
![]() .....Δινω ρανγκλερ που σε αλλη φαση θα δινοταν 18000 Ε και ανταλλασω με 1200 adv ακομα και 1150 adv.
|
![]() |
|
|