![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά περιμένω και αλλα πράματα αλλα δεν θα τα έχω πριν το τέλος των διακοπών κ δε κρατηθηκα, ήθελα να σας τα δείξω!!!
Rapid bike 3!!!ImageUploadedByTapatalk1344005757.795920.jpg Software rabidbike pro!!! ImageUploadedByTapatalk1344005844.029968.jpg ImageUploadedByTapatalk1344005935.223921.jpg Dimsport O2 eliminators!!! ImageUploadedByTapatalk1344005999.947890.jpg Το καρέ προς το παρόν συμπληρώνεται απο μια akrapovic hexagone carbon κ στη συνέχεια θα έχουμε κ αλλα ωραία πραματακια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ψιτ,Αλκίνοε?
Δεν ριχνεις και καμιά κουβέντα παραπάνω?τι ειν τουτ?? θεωρώ οτι άρχισες πάλι να κοloδαχτυλιάζεις την χοντρή ε?δεν κρατιέσαι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγκέφαλος παράλληλος με κυριολεκτικα άπειρες ρυθμίσεις τόσο στο καύσιμο όσο κ στο αβανς.
Τα O2 eliminators καταργούν τους λαμδα χωρίς όμως να καταλαβαίνει η ECU ότι λείπουν απο πάνω κ χωρίς να διαβάζει 0Volt. Το software είναι η έκδοση pro που ουσιαστικά αυτη κάνει ολοι τη δουλεια κ έκανα "κρααα" για να το βρω κ ενα χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορει να παίξεις +1000 στροφές το κοφτη!!! Όταν έρθει η ώρα θα γράψω αναλυτικά τι θα γίνει. Μου λείπουν κάτι εξαρτήματα ακόμα. |
|
|||
|
|||
![]()
....τρελανε μας ρέ παλιοψαχτηρι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο όλο στορυ πρόσθεσε κ ένα data logger που ήδη έχει τοποθετηθεί στη μηχανη, βαλε κ έναν διακόπτη για να αλλάζω χάρτες "on the fly" που είναι στο δρόμο.
Θα έχουμε ενδιαφέρον Σεπτέμβρη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος
![]() κοίτα με τόσα ηλεκτρονικά και πειράγματα να εχεις καλή μπαταρια ![]() ![]() ![]() ρε παλιόπαιδο,,,,μέχρι πού θα την πάς την Βαλίτσα>>>> ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΑΑΑ ισι εης ξυφιγγγγγγγ !!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι τα 115-120 ρόδα (αισιόδοξο νούμερο αλλα εφικτό).
Απο εκει κ πάνω ανεβαίνει επικίνδυνα κ αναξιοπιστα το νούμερο. Κάτι έχει πάρει το μάτι μου σε κάποια site για έναν Κώστα που έβγαλε 134 ρόδα αλλα απ´οτι κατάλαβα έσπασε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγειές ... μεγειές ...
![]() Κράτα μας ενήμερους ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()