![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είδα αυτή την αφίσα και την φωτογράφισα με το κινητό μου. Δεν είναι τέλεια η φωτογραφία αλλά διαβάζεται το κείμενο.
Βρήκαν την ευκαιρία να μας τα πάρουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk.- |
|
|
|||
|
|||
|
ετσι ειναι.καθε γωνια εχει κ εναν τοκογλυφο.καθε φορα που βλεπω τετοιο μαγαζι του ριχνω κατι καταρες
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην Λάρισα έχει παραγίνει το κακό με τα παιδιά που μοιράζουν φυλλάδια από τέτοιου τύπου "μαγαζιά". Τους έχουν πει μάλλον ότι πρέπει να είναι πολύ πιεστικοί και επίμονοι... Θα αρχίσουν να πέφτουν φάπες μου φαίνεται... (όχι φυσικά στα παιδιά που κάθονται μες την ζέστη για ένα μεροκάματο της πλάκας). Ειδικά έχω σταμπάρει έναν με μια φάτσα εβραίου τοκογλύφου, λες κι έχει βγει από ταινία, που κάθεται μέχρι τις 12 το βράδυ μέσα στο "μαγαζάκι" του. Άντε μαμηθήτε κοράκιαααααα... Ακου ρε φούστη μου, να θέλεις να βγάλεις λεφτά από τον πόνο του άλλου... Που να τους κάτσουν στον λαιμό.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εδω στην Αθηνα γεμισαμε απο μαγαζια αγορας χρησου και οχι μονο,μου θυμιζει τα λογια του πατερα μου για τα καλοπαιδα της κατοχης που εκπεταλευτικαν την δυστηχια του κοσμακι...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και δυστυχώς όλοι αυτοί θα ξεχαστούν, αφού θα έχουν οικονομήσει εις βάρος των υπολοίπων.
|
|
|
|||
|
|||
|
το θεμα ειναι να μην πεσεις στην αναγκη.............
μαυραγοριτες, τραπεζιτες, τοκογλυφοι............το ιδιο ειναι ![]() |
![]() |
|
|