![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κατονομάζει ως εμπλεκόμενο στη ροή του μαύρου πολιτικού χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα στην απολογία του ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας.
Συνεχίζοντας, ο κ. Ζήγρας αποκαλύπτει ότι η διακίνηση των μιζών γινόταν και εκτός λογαριασμών, με μαύρες βαλίτσες τις οποίες μετέφεραν δύο άλλοι στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, τους οποίους κατονομάζει. Ο κ. Ζήγρας μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο ένας μεταφορέας διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ήταν αποδέκτης μεγάλων χρηματικών ποσών. Παράλληλα αναφέρεται με λεπτομέρειες στις εξωχώριες εταιρείες μέσω των οποίων γινόταν το ξέπλυμα του πολιτικού χρήματος, προσθέτοντας ότι και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου γνώριζε για τη διακίνηση των παράνομων χρημάτων, ενώ είχε λάβει ποσό 500 χιλιάδων δολαρίων προκειμένου να συναινέσει στο διαζύγιο με τον πρώην υπουργό. σ.σ. αντε να δουμε και τους ''αμεμπτους'' στρατιωτικους στελεχη του ΥΕΘΑ......σιγα μην και τα εκανε ολα μονος του ο Τσοχα........... |
|
|
|||
|
|||
|
Για να συμπληρώσω σιγά μη δεν τα ήξεραν σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, Συνασπισμό κι όποιοι άλλοι ακόμη....
Φυσικά πάντα βολεύει ένας αποδιοπομπαίος τράγος! Ρευστό δε έχω δει ακόμη να μαζεύουν.... |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο περιμένουμε όλοι
!Το να παει φυλακή ο κλεφταρας και η μεγάλη παρέα του, είναι κάτι, μα όχι αρκετό .Να δεσμευσουν τις περιουσίες τους υπέρ του δημοσίου. Αυτο πρέπει να γίνει !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντως έχω μία απορία,
Σημίτης, Βενιζέλος, Πάγκαλος, Παπανδρέου ήταν τόσο ηλίθιοι που δεν πήραν χαμπάρι τι γινόταν ή...... ![]() Πάντως τα εξοπλιστικά περνάνε από ΚΥΣΕΑ.. Last edited by frits; 19-07-2012 at 01:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να τους δούμε Γιώργο! Πάω στοίχημα ότι ήταν "τοποθετημενοι" στο γραφείο του Υ/ΕΘΑ και σε κάτι συναφείς υπηρεσίες, εντός ΥΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καποια καταδίκη μετα απο Χ χρονια με αναστολη ¨η χωρις και αυτο ειναι ολο. Δεν μπορει να επιστραφει ρευστο απο τα π.χ cayman islands χωρις εντολη του ιδιοκτητη τους. Το εδω ρευστο και ακινητα ναι μπορουν να δημευθουν......το σπιτι του τσοχα στην ακροπολη π.χ εχει σφραγιστει, το ποτε κι αν θα εκποιηθει ειναι αποτελεσμα της αποφασης του/των δικαστηριων τα οποια θα τελεσιδηκησουν του αγιου πεους ανημερα.......το ρευστο στην τραπεζα του ιδιου εχει ''παγωσει'', ουτε αναληψεις ουτε καταθεσεις μπορουν να γινουν........... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παντως ειναι μεγαλο πληγμα για αυτους που πιστευαν/πιστευουν οτι οι στρατιωτικοι ειναι εκτος βαζου με το μελι........ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ούτε ένας ένστολος. Μπορεί να είμασταν με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ αλλά λαμόγια όμως όχι..................................... |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν εχει ενστολους το ΥΕΘΑ?
|
|
|
|||
|
|||
Πάς να μου ξεφύγεις αλά εγώ δεν θα μείνω στη στροφή από άξονα.![]() Εννοώ ότι στις προμήθειες και στις μίζες δεν κατηγορείτε ούτε ένας ένστολος ..................... |
![]() |
|
|