![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σε όλους ήθελα να κάνω μιά ερώτηση που με εχει προβληματίση για το motori....όταν πάω να το βάλω μπρός το μηχανακι μου κάνει για ένα με δύο δευτερόλεπτα ένα κροτάλισμα μπροστά ο κινητήρας και σταματαει και αυτό δεν το κανει πάντα και επίσης δεν το κάνει οταν το μιχανακη ειναι ζεστό.Είναι φυσιολογικό αυτό?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι κάνουν όλα κοίτα μόνο τα λάδια να είναι ακριβώς!
|
|
|||
|
|||
![]()
πριν 2 μήνες έκανα service τον 10.000χιλ. και έχω τσεκαρι και τα λάδια και είναι μια χαρά
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil Bel-Ray® EXP Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil ia a 4-stroke motrocycle oil that combines the finest quality synthetic oils with select mineral base oils ensuring the highest level of protection for all 4-stroke motorcycles. Contains shear resistant VI improvers to resist viscosity breakdown. Meets the performance requirements of API SM and JASO MA2. Suitable for air-cooled/liquid-cooled 4-stroke engines and wet clutches. Αυτά βάζω αντί του castrol που δίνει η μαμά κ βλέπω διαφορά σε σασμάν κ θόρυβο του μοτερ,ησύχασε κ οι ταχύτητες βούτηρο.Τα έβαλα στις 5000χλμ στις 10000χλμ κ τώρα έχω 13000χλμ αυτά! |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ανησυχεις...800GS πηρες...βρυχαται φυσιολογικα!!!Για να το φοβουνται οι επιδοξοι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν βαζεις castrol, απλα αλλαξε μαρκα την επομενη φορα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι κάνει.
Δοκίμασε να βάλεις 10/50. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
15/50 ή 10/40 που προτεινει ο κατασκευαστης?
Εχω παραγγειλει 10/40 motul 5100, ελπιζω να "γλυκανει" ολη η λειτουργια + σασμαν. Τωρα φοραει οτι βαζει η αντιπροσωπεια (μαλλον Castrol) και οι ταχυτητες αλλαζουν "αντρικια" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tο κροταλισμα το κανει μεχρι να ανεβασει πιεση η αντλια λαδιου, δεν ειναι κατι ανησυχητικο.
Να αλλαζεις λαδια και φιλτρο καθε 5000 χλμ. Τα motul τα εχω δοκιμασει και ειναι απαραδεκτα (οσον αφορα το σασμαν). Προτεινω τα Da vinci μακραν τα καλυτερα και τα bel ray καλα ειναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω πολυ όλους για τις πληροφορίες και κατελιξα οτι πρεπει να αλλαξω λάδια τελικά
![]() |
![]() |
|
|