![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απευθύνομαι κυρίως στα παλλικάρια που έχουν 1150 GS η ADVE
Τελευταία έχω ακούσει απο πολλού φίλους μεγάλη συχνότητα βλάβης σε μονάδα ABS με το σύστημα INTEGRAL. Απο κάποιους μηχανικούς έχω ακούσει ότι πρόκειται για μια αποδεδειγμένη αστοχία της μονάδας και μάλιστα ότι ποτέ δεν έγινε ανάκληση παρά τα πολλά προβλήματα ανα τα χρόνια. Επειδή είμαι ΑΜΕΣΑ για 1150 και σκεφτόμουνα αν μπορέσω οικονομικά να πάρω adve βλέπω ότι έχουν αυτό το σύστημα. Εϊναι θέμα τύχης να το κάψει ή έχει πολλές πιθανότητες. Αν πάρω απλό GS χωρίς integral εχω σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να μου χτυπήσει η μονάδα ή δεν έχει διαφορά ? Τα φρένα με το integral είναι τόσο καλύτερα που αξίζει να το ρισκάρω ? Η διαφορά μονόμπουζο με δίμπουζο παίζει ρόλο και σε άλλα πράγματα ? Αξίζει η διαφορά επι της ουσίας για να πάρει κανείς adve σε σχέση με απλό GS? Ξέρω ότι οι ερωτήσεις μου εμπεριέχουν παράγοντα υποκειμενικότητας αλλά για μένα η εμπειρία των εχόντων και γνωριζόντων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου και επειδή η παρέα εδω μέσα είναι μακράν η καλύτερη θα ήθελα τις απόψεις σας όσο πιο βοηθητικές γίνεται Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάρουν τα πληκτρολογια φωτιά σε λιγάκι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε συ γιατί το λες αυτό ? είναι τόσο αμφιλεγόμενο το ζήτημα ?
ειλικρινά δεν έχω γνώση με τα 1150 καμμία και ως εντελώς αδαής ζητώ βοήθεια απο τους γνωρίζοντες που είναι πολλοί εδώ μέσα και πάντα έχουν μια καλή και τεκμηριωμένη άποψη. Και επειδή αν όλα πάνε καλά ίσως και μέσα στην ερχόμενη βδομάδα ξαναγίνω τιμημένος προπελάκιας ας έχω μια ενημέρωση εγκαίρως !!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάρε ΗΟΝDA να είσαι ήσυχος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα μου φαίνεται πάς να το φουντώσεις το θέμα !!!! χαχαχα
![]() ![]() φίλε έχω HONDA αλλά πρέπει να φύγει άμεσα .... ![]() Άσε που το βάσανο της προπέλλας είναι ..άλλο πράμα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα ακούσεις πολλές απόψεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτα με το integral ειχαν 9 στα 10 προβληματα!!το δικο μου το 1200 ειχε και αυτο.μαμακια κατασκευη ειναι.σαν φρενα ειναι ομως τρομερα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα..οποτε δεν ειναι φημη...ισως πρεπει να παω σε απλο...δεν ειναι καιροι για επισκευες....ας δουμε τι θα πουν και οι αλλοι φιλοι.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η δικια μου είναι με integrα,είναι 10/03 μονομπουζο δεν έχει απολύτως τι πο τα και έχει κάνει 140000..........Τα φρένα τις.δεν τα αλλάζω με τίποτα.......(και να ξέρεις όταν φρεναρεις,φρεναρεις μόμο με την μάνετα και όχι με το ποδοφρενο.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ωστε παιζει και μονομπουζο με integral χμμμ δεν το ξερα, αλλα για να βρεις τετοιο πρεπει να πεσεις και στην περιπτωση. Σεευχαριστω πολυ για την βοηθεια και φρενο 3 μονο με το χερι !!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|