![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους,
Απο χθες ειμαι μια ευτυχισμενη κατοχος ενος ολοκαινουργιου G650GS. Εχω να ρωτησω κατι που με παρεξενεψε ομως στην πρωτη μου βολτα. Καταρχην ειναι πολυ σκληρο το κιβωτιο ταχυτητων και η νεκρα βρισκεται δυσκολα και μονο εν κινηση. Αν σταματησω σε φαναρι με 1η η 2η με πατημενο συμπλεκτη μετα απο λιγο σβηνει. προσπαθω να βρω τη νεκρα οταν δεν κινειται και δεν γινεται....ειναι φυσιολογικο για το Gs αυτο? Θα μαλακωσει το κιβωτιο με τη συχνη χρηση? Εχετε καμμια συμβουλη σαν πιο εμπειροι? |
|
|||
|
|||
![]()
Το να σβήνει δεν έιναι φυσιολογικό. Ναι στη αρχή είναι σκληρό το σαζμάν αλλά μετά τα 600 χλμ. Αρχίζει και στρώνει. Και με τη νεκρά είχα το πρόβλημα αλλά λύθηκε με το στρώσιμο. Θέλει λίγο το χρόνο του μετά όλα καλά θα δείς. Ότι θές είμαι στη διάθεσή σου καλά χιλιόμετρα και καλοτάξιδο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το γεγονος οτι δεν μπορει να μπει η νεκρα οταν ειναι σταματημενο ειναι φυσιολογικο? Σε honda που ειχα δεν υπηρχε αυτο το προβλημα. Κουμπωναν οι ταχυτητες κανονικα και σε σταση και σε κινηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Ελευθερία!
Καταρχήν καλορίζικη η μηχανή, καλοτάξιδη και πάντα όρθια. Αν δεν προλάβεις να βγάλεις νεκρά λίγο πριν σταματήσει η μηχανή ένας τρόπος είναι να αφήνεις λίγο το συμπλέκτη και να ψάξεις τη νεκρά μόλις κινηθεί. Δεν ξέρω για το G, αλλά στο F το μονοκύλινδρο το είχα συνέχεια το θέμα και το είχα συνηθήσει. Επίσης ηταν πάντα θορυβώδες. Μη σε ανησυχεί! Οσο για τα σβησίματα, δεν είναι φυσιολογικά. Επειδή η μηχανή είναι του κουτιού δε σου συνιστώ να αρχίσεις τα reset της ECU. Πήγαινε εκεί που το πήρες να το κάνουν αυτοί. Οτι απορίες έχεις είμαι στη διάθεσή σου! φιλικά Γιάννης ΥΓ. Επίσης ξέχνα τα honda! δεν έχουν χαρακτήρα αυτά!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτομαι μηπως στην απειρια μου το μπουκωσα και για αυτο μου εσβηνε συνεχεια με πατημενο συμπλεκτη....τι να πω!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τη νεκρα θ τη βρεις με τη χρήση. Συνηθεια είναι. Και με κΑινούρια λάδια θα είσαι πάντα καλύτερα
Τα σβησιματα από την άλλη... Όχι. Sent from my GT-I9100 Last edited by kosta12gs; 05-08-2012 at 12:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Λετε να εχει καποιο προβλημα η ecu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη, δεν μπουκώνει, μάλλον θέλει ρύθμιση η ντίζα του συμπλέκτη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν λετε για ενα κουμπακι με 3 σκαλες που εχει στη μανετα το εχω βαλει στο 1 μιας και εχω μικρα δακτυλα για να μπορω να το δουλευω....
|
![]() |
|
|