![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Συζητάγαμε μέρες τώρα με το Βαγγέλη να κάνουμε μια βόλτα μέχρι τα Τζουμέρκα και μας έκατσε η βόλτα αυτή με τη συνάντηση των μοτοσικλετιστών στα Πραμαντα ! ευχάριστη έκπληξη ο φίλος μας ο Θάνος από την Λάρισα ! η χαρά η δική μου μεγάλη μιας και θα ήμουν ανάμεσα σε δυο καλλιτέχνες της φωτογραφίας!
![]() Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήταν όταν περιμένοντας το Θάνο εκείνος ήρθε με κάποιο άλλο μηχανάκι αντί αυτού που ξέραμε πως είχε ! Θάνο και πάλι καλοτάξιδο και πάντα όρθιος ! ![]() ![]() Πρώτη στάση Στουρναραιεικα για καφέ και θέα ! ![]() ![]() ![]() ![]() επόμενη στάση Γκροπα εκεί που η ζωή βγαίνει από το πιο παράξενα μέρη ! ![]() ![]() και εδώ η φύση με την ζωή πνίγει την τέχνη που δημιούργησε κάποτε ο άνθρωπος ![]() ![]() νερό.... η ήρεμη δύναμη αλίμονο όταν αγριεύει ! ![]() ![]() ![]() όπως καταλάβατε προορισμός ένα νέο στέκι που άνοιξε στη γειτονιά ! ![]() ![]() τους πρόποδες του νέου φράγματος στη Μεσοχώρα ! ![]() ![]() ![]() Το στέκι μας ! ( που λέγαμε ) το στηνεις όπου θέλεις ! ![]() επόμενη στάση μας στα πραμαντα ( καταφύγιο ) στην συγκέντρωση των μοτοσικλετιστών να χαιρετήσουμε κάποιους φίλους ! ![]() το τιμ του Ορφανού την ώρα που μαζεύει για αποχωρήσει μιας και πήγαμε στο τέλος της συγκέντρωσης ! ![]() δεν ξέρω αλλά έχω έντονες υποψίες ότι ο τύπος είναι πολύ προχωρημένος καλοφαγάς προβατίνας ! αυτός μάλλον δεν πετάει τίποτα και την προβιά την έκανε σέλα ! ![]() ![]() η γέφυρα κάτω από το ματσούκι ! ![]() ![]() το Τρανσαλπακι δεν παραπονέθηκε για τίποτα ! ![]() ![]() Μπάρος υψόμετρο 2000 μ ![]() ![]() ![]() ήθελα να φωτογραφήσω και το Θάνο αλλά έλειπε γιατί κάπου φωτογράφιζε πίσω μας αλλά τελικά μας φωτογράφησε αυτός όταν ήρθε ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() προσοχή στα γάντια που φοράτε εμένα ηταν ανοιχτά απο πάνω και με έκαψε ο ήλιος ( στην αρχή νομιζα οτι ήταν βρομιές ![]() ![]() ![]() μια ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν βρήκαμε και κάποιους παλιούς γνώριμους απο ενα άλλο φόρουμ το μότο ήπειρος και κάποιο δικό μας μέλος τον φίλο Κώστα η marabu καταλαβαίνεται οτι εμείς βρήκαμε τα παιδιά στο φαγητό και ήταν αγενια να μην πάρουμε ενα μεζέ μαζι τους έστω μια φτωχική σούβλα πρόβειο η χοιρινό κεμπάπ ! άλλωστε τι θα έλεγε και ο Αργύρης αν μάθαινε οτι δεν πήραμε ούτε ένα έστω τόσο δα μεζεδάκι ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επισκεφτήκαμε και το μοναστήρι του τιμίου σταυρού με τους 13 τρούλους στα δολιανα μιας και ήμασταν δίπλα ! ![]() τα παιδιά του μότο ήπειρος ώμος έπρεπε να φύγουν μιας και είχαν πολύ δρόμο μπροστά τους !και έτσι μείναμε εγώ και ο βαγγελης μιας και ο Θάνος είχε φύγει ώρα πριν λόγω κάποιας υποχρέωσης που είχε ! ![]() ![]() ![]() έτσι γυρίσαμε πίσω στα Τρίκαλα και στο στέκι μας και πίναμε τον καφέ της επιστροφής ανανεώνοντας τα σχέδια για καινούργιες εξορμήσεις!! |
|
|