![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι!
Εχω δυο "προβληματακια" με τα ξενον. Α)στη κανονικη σκαλα ενοχλω τους παντες(ειναι σαν μεγαλη) Β)η μεγαλη σκαλα δεν εχει καμια διαφορα με την κανονικη σκαλα(αναβει ενα λαμπακι αλλα διαφορα δεν βλεπω). Πιστευετε οτι θελει ρυθμιση το υψος των φωτων ή ειναι πολυ δυνατα απο μονα τους?Και για το θεμα με τη μεγαλη σκαλα? Αρμοδιος για να τα φτιαξει ειναι το συνεργιο της bmw η μπορω να εμπιστευτω και καποιον τοπικο ηλεκτρολογο? Ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
|||
|
|||
![]()
Πίσω από το φανάρι έχει μια μεγάλη βίδα από οπου μπορείς να το ρυθμίσεις ώστε να μην τυφλώνεις τους απέναντι
![]() Last edited by kornlaz; 10-08-2012 at 13:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το κοιταξω ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θεωρητικά, με τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια της ανάρτησης, η ευθυγράμμιση της μοτό (άρα και των φώτων) σε κάνει να μην το χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο μοχλικό.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τον φιλαράκο τον ενδιαφέρει η μετακίνηση στον κάθετο άξονα ώστε να μην φέγγει προς τα άστρα......άρα εκτιμώ ότι πρέπει να ασχοληθεί με το μοχλικό...δεν έχω πρόσβαση σε manual τώρα και δεν θέλω να είμαι απόλυτος.... τα xenon πάντως δεν "ταιριάζουν" στο φανάρι της μοτό, διότι αυτό έχει προδιαγραφές για λάμπα πυρακτώσεως και μόνον. Δεν θα μπορέσει ποτέ να τα ρυθμίσει σωστά.... Εγώ τα χρησιμοποιώ και τα προτείνω μετ' επιτάσεως διοτι με βλέπουν και γλυτώνω τους προβληματικούς |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως...βοηθάει και μετά τις παγωμένες......το παράδειγμα φρεσκότατο, σαν συναγρίδα ένα πράγμα Καππαδόκη.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αρκεί να την γυρίσεις δεξιά-αριστερά για να δεις οτι η "σταθμη" των φώτων ανεβοκατεβαίνει. Το μοχλικό απο την άλλη, ειναι χρήσιμο ακριβώς σε περιπτωσεις φορτώματος, 2ου επιβάτη κλπ γενικότερα αυξημένου φορτίου πίσω, που όπως σωστά λες τα φώτα τείνουν να φέγγουν προς τα άστρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δε χρειάζεται απλά διόρθωση αλλά δραστική αλλαγή, ώστε με μία κίνηση να παίρνει τα πολλά κι όχι να κάτσεις σιγά σιγά και να γυρνάς τη βίδα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Όσον αφορά για τις προδιαγραφές συμφωνώ απόλυτα αλλά τι να κάνουμε τα μαμά τα φώτα δεν............... ![]() ![]() ![]() Η καλύτερη περίπτωση είναι φώτα xenon με προτζέκτορα αλλά είναι λίγο ριψοκίνδυνο κατά την εγκατάσταση (μπορεί μετά να μην κολλήσεις σωστά το φανάρι και να αναγκαστείς να πάρεις καινούριο ![]() |
![]() |
|
|