![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προς τους ειδήμονες του forum
Έχει χαλάσει η βίδα που βρίσκεται στο πίσω αμορτισέρ και ρυθμίζει την σκληρότητα. Γυρνάει γύρω γύρω χωρίς να σφίγγει ή να ξεσφίγγει. Ξέρετε αν μπορεί να φτιαχτεί ή πρέπει να πάω για επισκευή αμορτισέρ? Ανδρέας |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επικοινωνησε με τον staga1200.....επαθε το ιδιο το περασμενο καλοκαιρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μίλησα μαζί του και είχε δώσει 60 ευρώ για επισκευή.
Πήρα λοιπόν σε γνωστό μαγαζί για επισκευή αμορτισέρ και μου ζητάνε 100+ΦΠΑ! Έλεγα μήπως με καμιά πατέντα την γλύτωνα αλλα δεν το βλέπω..... Όταν αλλάζεις ρύθμιση από μαλακό σε σκληρό το αμορτισέρ έχει μεγάλη διαφορά σε κράτημα και οδική συμπεριφορά? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πατέντα πάντως εκτός συνεργείου η μηχανουργίου πολύ δύσκολα να γίνει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τον Σεπτέμβριο και μέχρι τώρα άλλαζα μόνο την προφόρτιση του ελατηρίου χωρίς όμως σημαντικές αλλαγές. (Δεν είχα διαβάσει λεπτομερώς manual
![]() Έβαλα και καινούργια λάστιχα πριν μερικούς μήνες (exp) αλλά πάλι δεν έχω το κράτημα που θα περίμενα. Φαντασου αν θέλω να πάρω στροφή λίγο πιο γρήγορα γέρνω προς τα μπροστά και αριστερά ή δεξιά ανάλογα με στροφή. Αυτό συμβαίνει ακόμα και μονοκάβαλος! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε έχει χαλάσει εσωτερικά η βίδα ή μήπως έχει χαλάσει το πλαστικό που την γυρνά ;
Αν είναι το πλαστικό έχω αλλάξει την ανάρτηση οπότε αν θες να το βγάλω να στο δώσω. Και το αμορτισέρ αν βγαίνει η βίδα και μπορείς να την αλλάξεις στο δίνω. Ρώτα και πες μου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η πρόταση του Giof ............................... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από ότι είδα στο προφίλ σου έχεις το adventure ενώ εμένα είναι το απλό. Λες να κάνει? |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε γιατί μάλλον έχει γίνει μπέρδεμα. Η βίδα της προφόρτισης είναι ή είναι αυτή που έχει χαμηλά που την φτιάχνεις με κατσαβίδι (rebound) ;
Όπως και να έχει γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο σε αυτόν που μίλησες για να στην φτιάξει και να τον ρωτήσεις. |
![]() |
|
|