![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
GS 1200 ADV παραγωγης 8/2007 ,αγορα καινουριο 7/2008 απο αντιπροσωπεία BMW ,με 14.000 χιλ ,τον χειμωνα ειναι στο γκαραζ κ προσεγμενο σαν κορη οφθαλμου με ολα τα σερβις,διαπιστωθηκε να πατιναρει κ να ακουγεται κατι στο κιβωτιο.Συμφωνα με εξουσιοδοτημενο συνεργειο bmw χρηζουν αντικαταστασης τα ακολουθα:1)πλατο 2)δισκος 3)ρουλεμαν κιβωτιου 4)αξονας.Η ζημια ειναι πανω απο 1500 ευρο. Συγγενής μου απο Γερμανια,μου ειπε οτι εκει η bmw καλυπτει ολη την ζημια διοτι οφειλετε σε αστοχια υλικου κ τα χιλ ειναι πραγματικα πολυ λιγα.
Θα ζητησω good will απο την ΒΜW HELLAS κ αν μου αρνηθουν θα αρχισουμε τα e-mail στους Γερμανους κ τις αλλες νομιμες διαδικασιες. Αλλος ενας στο club των ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
με τα χιλιομετρα που εχεις μονο τους καφεδες πρεπει να πληρωσεις που θα κερασεις στα παιδια του συνεργειου...
Στριμοχτους
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλος μου με 1200 gs ειχε τα ιδια συμπτωματα(18000χλμ) , του πατιναριζε!
το ειχε τον χειμωνα ,για μηνες , ακινητο. το μοτο λυθηκε , (στην εγγυηση ), και δεν ειχε τιποτα, ουτε ο δισκος, ουτε το πλατο ! δουλεψετο λιγο γιατι μπορει να εχει θεμα ο δισκος στην πολυ ακινησια
|
|
|
|||
|
|||
|
προσεξε τι θα κανεις και που θα το κανεις ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι ζημία μυστήριο είναι αυτη.......??????
![]() Και προσοχή δεν λεω κάτι για το παλικάρι αλλά για αυτην κάθε αυτην την ζημία..... Last edited by commander; 26-05-2012 at 17:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
περνα και απο ΕΔΩ |
|
|
|||
|
|||
|
Την ιδια απορια εχω κ εγω ,με 25 χρονια εμπειριας οδηγησης μοτ/τας εκ των οποιων τα 13 επαγγελματικα!!.
Βλεπω μετα κ αυτο alf england edit Video - Pinkbike και |
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα με €10.000 διαφημίζονται αυτοκίνητα TURBO DIESEL με Ιταλική σχεδίαση και τεχνολογία και κατανάλωση 3,7l/100km ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ με εγγύηση 5 ετών. Που ζούμε, τι μας πασάρουν;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο αξονας που κολλαει ? Εκτος απο το πατιναρισμα εχεις και αλλα συμπτωματα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
|
|