![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται το top case μάρκας HEPCO & BECKER αυτό που βλέπετε στις φώτο 42lt μαζι με την βάση του σε άριστη κατάσταση. ΤΙΜΗ: 170€
Πωλούνται τα άνω κάγκελα HEPCO & BECKER που φαίνονται στις φωτό χωρίς τα προβολάκια αλλά με βάση για προβολάκια ΤΙΜΗ: 100€ Πωλείται ένα tank bag ΒΜW γνήσιο σαν καινούριο ελάχιστα χρησιμοποιημένο '04- '07. Δεν το έχω μαζί μου και δεν έχω φώτο αλλά αν θέλετε βάζω αύριο ΤΙΜΗ: 130€ Τηλ: 6974831304 Βαγγέλης Μην στέλνετε Π.Μ. δεν είναι δικά μου τα πράγματα. Last edited by Soko; 09-09-2012 at 20:26. |
|
|||
|
|||
![]()
εχω τα κατω καγκελα της μαμας ,αν ξερει κανεις αν ταιριαζουν
μεταξυ τους και δενουν σωστα σε ολες τους τις βιδες τοτε ενδιαφερομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, αν δεν έχεις βρει κάποιον άλλον, με ενδιαφέρουν τα κάγκελα. Δημος, ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα! και εγω στην λιστα για τα καγκελα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα κάγκελα πουλήθηκαν στον fisounis79 απο την κέρκυρα καθαρα για λόγους αποστασης και μεταφορικών.
Ευχαριστώ τα παιδιά για το ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα κανονικά. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω και εγω με την σειρα μου των βαγγελη για την αψογη συνεργασια μας!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
up!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eνδιαφερετε φιλος για το top case αλλα δεν του κανει η βαση γιατι εχει ΚΤΜ, μπορει να γινει καλυτερη τιμη ή να πωληθει χωρις την βαση?
|
|
|||
|
|||
![]()
Γινεται 150ε παρε τηλ τον βαγγελη στο παρανω τηλ.
Last edited by Soko; 28-09-2012 at 10:10. |
|
|||
|
|||
![]()
filos moy arese i valitsa (top case) kai fantazomai oti i timoyla tis einai komple...
an yparxei akomi athikti etsi opws fenete kai stin timi ton 150€ pes moy proxorisoyme sto DEAL!!! 6947183783 ![]() |
![]() |
|
|