![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει κάποιος βάλει σε r1200gs τη μπαταρία αυτή;;
BS-Battery Η τιμή της και μόνο με προκαλεί να την αγοράσω.... |
|
|||
|
|||
![]()
στο gs μου δεν έχω βάλει.
Έχω βάλει όμως σε ένα piaggio zip 50 τετράχρονο και μέσα σε 3 μήνες άλλαξα 3 φορές μπαταρία γιατί στο μήνα πάνω μου πέταγε τα υγρά εξω. Μιλαμε για απλη μπαταρια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σκέφτομαι για κλειστού τύπου ή τζελ. Στην τιμή που είναι η συγκεκριμένη και 1,5 χρόνο να μου βγάλει πάλι με συμφέρει... Συγκριτικά: Α) ΥUASA (china):85 ευρώ Β) Η μαμά στους επίσημους: 154 ευρώ Γ) Η odyssey της ομαδικής: 145 ευρώ Τώρα που ο μισθός κατήντησε χαρτζιλίκι μου φαίνονται πάρα πολλά... Και το ζήτημα είναι ότι και για τις odyssey ακόμα έχω διαβάσει ότι μπορεί στο χρόνο να σε κρεμάσουν... |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την ομαδική, 120€ είναι η 535!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα;; Τότε μάλλον θα μπερδεύτηκα από όλα τα posts...και πάλι όμως συμφέρει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψαξε καλύτερα για τη YUASA, τα 85 είναι πολλά....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι ότι φορούσα YUASA στο 990, 2 φορές μάλιστα και έχω πολύ άσχημη εμπειρία... και μιλάω για την JAPAN (185 euro) και όχι την CHINA (70-85 euro)...
Την BS gel την βρήκα στα 50 ευρώ... |
|
|||
|
|||
![]()
Φοράω τη YUASA πολλά χρόνια, και σε ανοικτού τύπου και σε κλειστού τύπου και σε διαφορετικές BMW.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μου κράτησαν παραπάνω από το προβλεπόμενο... Δεν κοίταξα ποτέ για τη χώρα παραγωγής τους αλλά το κόστος που έχω πληρώσει είναι μαξ 70 ευρώ (τελευταία φορά πριν 12-15 μήνες).. |
|
|||
|
|||
![]()
Τόσο τη βάλαμε το χειμώνα στο Varadero του αδερφού μου.
|
![]() |
|
|