![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
βοηθεια-αγγαρεια..........
βρηκα εκει μια αγγελια απο αυτοκινητο .....υπαρχει καποιος φιλος εκει γυρω ? να του στειλω το λινκ να κανει μια πρωτη αγγαρεια .........ωστε να μην ανεβω αδικα θεσσαλονικη? τι ιδιο και για Αλεξανδρεια Ημαθειας.......αλλη αγγελια δυσκολοι καιροι να γυριζω την ελλαδα και να βλεπω αυτοκινητα ..........και να τρεχουν τα εξοδα...... ευχαριστω προκαταβολικα Θοδωρης |
|
|
|||
|
|||
|
To ματι μου δεν ειναι καποιου ειδικου, αλλα μπορω να σε εξυπηρετησω με μερικες φωτογραφιες. Αν ειναι κατι στην περιοχη της Σταυρουπολης ή και του Ευοσμου... στειλε π.μ.
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγώ για Εύοσμο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν δεν τα καταφερουμε με τον Κωστα απο πανω που απαντησε πρωτος....... σου στελνω πμ με την αγγελια και βλεπουμε....... ευχαριστω και τους δυο!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
από Αλεξάνδρεια εγώ....................
|
|
|
|||
|
|||
|
εχεις πμ ..........geokall
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...........ΜΕ ΤΟ GSFORUM!!!!! παντου υπαρχει μια βοηθεια και ας μην γνωριζομαστε ολοι προσωπικα μεταξυ μας!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
...και άμα δε βρεις άκρη απο τους υπόλοιπους της δυτικής Θεσσαλονίκης στείλε και σε μένα pm
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελεύθερος από το μεσημέρι του Σαββάτου και για όλη την εβδομάδα. Αν θέλεις, πάω παρέα με τον "φυσικό" . . . από πάνω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευοσμο Σταυρούπολη μπορώ να σε εξυπηρετήσω αν στείλεις τον πωλητή στο μαγαζί (Εύοσμο) για να δω το αμάξι. Για υπόλοιπα στοιχεία στείλε μου pm.
|
|
|
|||
|
|||
|
μιλησα με τον πωλητη και μαλλον θα ανεβω δευτερα με την μηχανη και την γυναικα ,να το δω και αν ειναι καλο την τριτη το πρωι να φυγω..........κανενας γνωστος μηχανικος εκει γυρω υπαρχει να βοηθησει με το εμειρο ματι του ?.......
οπως και να χει ευχαριστω ολους για την προθυμια........... και αν δευτερα βραδυ φαμε και κανα κοψιδι να λαδωσει το '' ΕΙΝΑΙ'' μας δεν θα ειναι ασχημα ....... ΝΙΚΟ κανονησε ε? μην φυγω νυστικος........ ![]() ενημερωση σε αυτο το νημα |
![]() |
|
|