![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ψάχνω για αγορά μικρό τετράτροχο γουρουνάκι για φόρτωμα και μεταφορά σε μικρές αποστάσεις. Δεν με ενδιαφέρει να έχει άδεια κυκλοφορίας. ΔΕΝ θα το χρησιμοπιήσω για βόλτες σε δημόσιο δρόμο. Να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση μέχρι 100 κυβικά και ΦΤΗΝΟ!!!! Αν έχει κάποιος κάτι υπ όψιν τον ευχαριστώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αδερφέ υπάρχει ένα συνεργείο στην Άρτα που κατασκευάζει για μεταφορά τέτοια μηχανήματα. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Τώρα που θα ανέβω θέλετε να ρωτήσω. Στείλε μου sms6943481514. Τρίκυκλα και τετράτροχα. Μέχρι 2τ. Καλό ΠΣΚ............... |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω κάτι στο μυαλό μου σε καινούργιο. Τιμή μεταχείρω θα παίξει, λόγο ότι το πήρε κάποιος κοντινός μου, επειδή του χρωστούσαν χρήματα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Νάπο κάτι λάιτ ψάχνω. Κανένα σακί, κλαδιά, κλπ να κουβαλάω για να προλάβω τη μέση μου γιατί με το καρότσι οικοδομής δε λέει... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κωστή για λέγε για λέγε φίλε...
|
|
|
||||
|
||||
|
Γειά σου ρε Μπίλυ άγροτα ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Νικόλα αφού στο ξαναείπα... Στο κτήμα με τα σκυλάκια για παρέα και την αύρα του Πατέρα να κυριαρχεί παντού, στα δέντρα στιις αποθήκες στο χώμα και στο σπιτάκι. Στα εργαλεία και στα μηχανήματα, μέχρι το κομμάτι σύρμα που θα βρώ κρεμασμένο στην ελιά δίπλα μου την στιγμή που το χρειάζομαι, γινόμαστε άλλοι άνθρωποι. Αδειάζει το κεφάλι μας και γεμίζει η ψυχή μας!!!! Ά γίναμε και πολύτεκνοι. γέννησε η σκυλίιτσα μου 7 υγιέστατα κουταβάκια!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλότυχα τα κουτάβια,
υπάρχουν και μικρα νταμπερακια για τον κηπο, να ενα αλλα κοιτα και κανα κινεζικο τσαμπα τα εχουn.. |
|
|
|||
|
|||
|
Για τέτοια χρήση μπορείς να πας και για τετοιο μηχάνημα:
Minotavros - Μεταφορικά μηχανήματα Ή κάτι τέτοιο: κουζουλάδες: Τα θρυλικά σκαπτικά ...new edition |
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη τα νταμπεράκια σούπερ!!!! δεν τα ήξερα πολύ βολικά
![]() σε ευχαριστώ
|
![]() |
|
|