![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα παιδια πήρα τη μηχανή απο το συνεργείο με καινούργια μπαταριά τις bmw και πριν μου άναψε το λαμπάκι απο τη μπαταρία και δεν σβήνει... μου το εκανε και πριν αυτο αλλα σε 500 μετρα έσβηνε τι μπορει να φταίει? αυριο θα παω και bmw να το δω αλλα να μου φύγει η περιέργεια περισσότερο...δεν φορτίζει το δυναμό ??
ευχαριστώ !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ πιθανό αυτό που λες. Για κάνε ένα μέτρημα με το πολύμετρο με την μηχανή αναμένη να δεις σου βγάζει 14 - 14,5 βόλτ;;;
Αν όχι, ετοιμάσου για βαριά τσέπη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δλδ τη βαριά τσέπη τη εννοείς? ολο το δυναμό θέλει αλλαγή ? έχει τύχει σε κανέναν αυτό ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να εχει κοπει ο ιμαντας του δυναμο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω να ειναι ο ιμαντας γιατι στιν αρχι αναβε και μετα απο 500 μέτρα έσβηνε το λαμπακι το εκανε αυτο 3-4 φορες και τιν τελευτεα που ερχόμουν σπιτι δεν έσβησε για 4χιλ..
|
|
|||
|
|||
![]()
η
Ειναι ο αυτόματος η καρβουνακια του δυναμό αλλα όπως λεει και ποιο πανω ο συντοπιτης μετρα με ενα πολυμετρο και αν δεν δεις 13,2 13,5 υπάρχη θεμα αλλα η ζημια δεν ειναι και πολλα..... Last edited by commander; 23-10-2012 at 23:08. |
|
|||
|
|||
![]()
απο τη BMW μου λένε οτι δεν δεινει ανταλακτικα για δυναμο η εταιρία... μου λεει περπατατο μηπος και στρώσει...36000km εχει πφφφφφφ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετρησες το βολταζ....?????
|
|
|||
|
|||
![]()
Να μας πείς το εξουσιοδοτημένο που πας για να το "περπατήσουμε" μαζί. Μα είναι απάντηση αυτή εξουσιοδοτημένου, ήμαρτον.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω πολυμετρο...πρεπει να παω σε ηλεκτρολογο και δεν ΘΕΛΩ να ΠΑΩ αλλου γιατι ο καθένας λεει και βγάζει συμπεράσματα χωρίς να ξέρει το πρόβλημα..θα το περπατησω λιγο μηπος ΕΧΕΙ κολλήσει κατι και ΕΙΜΑΙ τυχερός και ξεκολλήσει..
|
![]() |
|
|