![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα . . . Προχθές σε άλλο θέμα κάποιος ανέφερε την ένδειξη DWALO,σήμερα το πρωί αντικατέστησα τη παλιά μου μπαταρία με PC535 και αφού η μηχανή πήρε μπροστά εμφανίστηκε η πιο πάνω ένδειξη!Είναι τυχαίο ή πρέπει να την αλλάξω και αυτή;Ξέρεις κάποιος πως γίνετε και από που μπορώ να την προμηθευτώ;Αν σταματήσω να κάνω χρήση του εργοστασιακού συναγέρμου μήπως δε μου εμφανίσει πρόβλημα και προλάβω να φτάσω στην αντιπροσωπεία σε 15 μέρες;;;
Ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΔΩΝΑ .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ . |
|
|
|||
|
|||
|
Το πρόβλημα είναι στην μπαταρία του συναγερμού. Έχει ξαναανέβει το θέμα και υπάρχουν και οδηγίες αλλαγής της
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπαταρία μπορείς να πάρεις απο ένα Γερμανό , αν θυμάμαι καλα παίρνει 2.
Έχεις δυο τρόπους να την αλλάξεις .1 να ξεβιδωσεις και να κατεβάσεις το φτερό μαζι με το φανάρι ( ο συναγερμός είναι πάνω στο φτερό) 2 να βγάλεις το πάνω μέρος κάγκελα και το πλαστικό ( αυτο που ακουμπαει πάνω η σέλα) . Για adv μιλάω . Αν δεν τις αλλάξεις άμεσα και περιμένεις το service νομίζω ότι το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συναγερμό . |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η πρώτη ένδειξη οτι η μπαταρία σβήσει ειναι dwalo αργότερα βγάζει την ένδειξη dwa τότε οι μπαταρίες παπαλα.. Ο συναγερμός λειτουργεί κανονικοτατα, αλλά αν σου αποσυνδέσουν την μπαταρία της μηχανής τότε πολυ απλα δεν έχεις συναγερμό.. Αυτη ειναι η δουλειά που κάνουν αυτές οι μπαταρίες! Και να μην αλλαχτουν άμεσα δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα στη μηχανή απλα μπορει να μην έχεις πια μηχανη!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα . . . Ευχαριστώ αδέλφια!!!
|
![]() |
|
|