![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Tην Τεταρτη 28-11 γυρω στις εννια το βραδυ λεω να μαζευτουμε στο καφε του Τολη το ΑΖΖURO στην Κουμουνδουρου για καφε η μπυριτσα. Οσοι πιστοι προσελθετε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν βαλατε μυαλο ακομη ετσι?
![]() ![]() ![]() θα ερθω μονο και μονο για να μην βραχειτε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωριαία Πρόβλεψη Καιρού για ΑΖΖURRO
Lat:39.62 Lon: 19.91 Μέσο Υψόμ..: 68m. (Χάρτης) ![]() ![]() Καιρός για το δικό σας site Τοπική ώραΘερμ °CΔιεύθυνση ΑνέμουΤαχύτητα Ανέμου Km/hΥγρ %Καιρός02:0015.8 °CΑΝΑ 24 Km/h (4Bf)83 ![]() (4Bf)83 ![]() (5Bf)81 ![]() (5Bf)77 ![]() (6Bf)78 ![]() (6Bf)82 ![]() (7Bf)83 ![]() (7Bf)85 ![]() Δεν αντεξα......
![]() ![]() ![]() Καλο καφεδακι στην Βολιωτικη παρεα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι για να βλεπουν μερικοι οτι δεν ειμαι εγω που ......
![]() Καλο καφεδακι παιδια..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
εχουμε εμπιστοσυνη στις δυναμεις μας, και θα παμε κοντρα στα σημαδια των καιρων ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καταρχην φιλαρακια να σας ευχαριστησουμε να σας πουμε οτι σας αγαπαμε πολυ και σας περιμενουμε με χαρα στο Βολο. Οσο για τον δυσκολο αγωνα που δινεται στηθος με στηθος για τον τιτλο του ΒΡΟΧΟΠΟΙΟΥ μας παει κοντρα ο καιρος και οπου παμε με τους διεκδικητες του τιτλου δεν πεφτει σταγονα.Παντως μεχρι στιγμης δεν προηγειται κανενας με διαφορα και ο αγωνας ειναι πραγματικο ντερμπυ. ![]() ![]() Ο κακομοιρος ο Τολης εξοπλιζει το καφε του για να μας υποδεχθει με διπλα και τριπλα τζαμια εξτρα τεντες και ειδικες θερμαστρες. Η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως . ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλό βρεγμενο καφεδάκι!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Μέσα..
|