![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ 10 ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΡΙΝ(ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.ΠΛΑΚΟΒΙΔΕΣ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΚΛΠ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕΓΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΜW ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ SERVICE ΚΛΠ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ?ΚΑ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω θα σου ευχηθω καλη αρχη στην καινουργια σου εργασια απο δω και περα ολα να σου πανε κατ' ευχην... Τωρα για το μαγαζι δεν το γνωριζω,ο επομενος μπορει......
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιδεροκέφαλος φίλε. Επιτέλους να ακούμε και κάποιες καλές ειδήσεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Όσο ήμουν Αθήνα, την πήγαινα εκεί.
Μου έπεσε μια φορά απο σταντ και ανέλαβε ο άνθρωπος και έφτιαξε την ζημιά σχεδόν τσάμπα. Καμία σχέση με τιμή αντιπροσωπίας. Και ο Σταυρος που το έχει, χρόνια δούλευε στον Παναγιωτόπουλο. Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλη αρχη στην καινουργια σου δουλεια φιλε
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αρχικά να σου ευχηθώ καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά και βολικά!
Για πες μου τώρα, έχω μια πεθερά, μοντέλο του '47. Πριν ένα χρόνο περίπου την βάλαμε στο Ιασώ Θεσσαλίας για αρθροπλαστική στο δεξί γόνατο. Τώρα, μετά τις γιορτές θα μπει και για το αριστερό. Ρε αδερφέ, μήπως παίζει κάνα ανταλλακτικό γονατάκι παραεισαγωγής να ούμε, για μοντέλο του '47? Το άλλο το βάλαμε αντιπροσωπεία και μας ξουρίσανε κανονικά. Και πού 'σαι μεγάλε, κράτα και για μένα 2 (μοντέλο του '70), γιατί αν πάρει η γυναίκα μου χαμπάρι αυτά που γράφω για την πεθερούλα μου, θα μου τα σπάσει και τα δυο τα πόδια. Εγώ για να κάνουμε λίγη οικονομία σε ρωτάω... Α, και που 'σαι... Αυτό της πεθεράς μου, και λίγο μεταχειρισμένο νά 'ναι δεν μας πειράζει... . ![]() Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk Last edited by LakisGS; 01-12-2012 at 01:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρέ Λάκη...... ![]() Έλεος λέμε...με έλιωσες.... Αλλά να σου πω καλά κάνεις και ρωτάς.... με τόσα λαμόγια παραδόπιστους γιατρούς που έχουμε δει... χαθήκανε και οι σωστοί.... Αντε λοιπόν να σε φτιάξει ο Σώτος να πουμε καλορίζικα στη Κα παθερούλα σου και μετά να βάλεις και 50 λύτρα(όχι λίτρα αλλά λύτρα )από αυτή την αμόλυβδη την καλή να την πάνε πολύυυυυυυ μακρυά ![]() κλαίω ρε.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σώτο καλορίζικος και καλοστερεωμένος στη νέα σου εργασία
Καλές κ μεγάλες πωλήσεις να έχεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Της κάνω πολλές πλάκες Χάρη μου... Είναι πολύ καλή γυναίκα, μ' αγαπάει πολύ και την αγαπάω και μ' αρέσει να την πειράζω... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|