![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σε ολα τα μελοι του GS FORUM...
ειμαι ο Αντρεας απο Πατρα Και εχω ενα varadero mk2 του 2004 μια ωραια μερα λοιπον που τελειωσα την δουλεια μου βρηκα επανω στην κουκλα μου μια καρτουλα σας...... μαλλον τοσο πολυ σας αρεσε το μηχανημα μου που θελατε να με εχετε εδω........και να 'μαι λοιπον........ παντα ορθοι και παντα πολλα και καλα χιλ να κανετε........ φιλος μου τυχαια ειναι και αλλο ενα μελος σας ο Μαριος,με τον οποιο γραφουμε πολλα χιλ σε βολτουλες μεσα στον χειμωνα μιας και ειναι η αγαπημενη μου εποχη για ταξιδακια....αλλα και καλοκαιρακια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λιγο καλητερα ειδα το φορουμ και μπαμ μπαμ βρηκα και αλλα φιλαρακια...
Pits-NNN-GeorgeP |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Ανδρέα,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum .... ![]() Kαλή διαμονή και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα με την κούκλα σου .... ![]() ![]() Υ.Γ. Ψάχνοντας, θα βρείς σίγουρα πολλούς ακόμη γνωστούς σου, γιατί στην παρέα μας έχουμε "αγκαλιάσει" ΠΟΛΛΟΥΣ και μη εξαιρετέους φίλους από όλο το ΝΕΤ ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες..
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Ανδρέα,καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum ...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε ανδρεα καλωσορισες!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ορισες
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασφαλίστε μόνοι σας τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητό σας | skippybi | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 05-05-2009 12:16 |
Καλως ηρθα, καλως σας βρηκα!!! | ves | Καλώς ήλθατε | 17 | 15-04-2009 09:10 |
ηρθα και εγω | FANISGS | Καλώς ήλθατε | 26 | 22-03-2009 20:55 |