![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένας που να ξέρει απο καρμπυρατέρ?
Φτιάχνω μόνος μου ένα σκούτερ που ήταν παρατειμένο 5 χρόνια. έβγαλα καρμπυρατερ. Δεν το άνοιξα τελείως, αλλά έβγαλα το ποτηράκι, το καθάρισα, λίγο το φλοτερ και τέλος. Το δοκίμασα σήμερα, το μηχανάκι δεν παίρνει, και όταν μιζάρω, τρέχει βενζίνη από ένα σωληνάκι κάτω από το ποτηράκι, μαλλον πρέπει να είναι υπερχείλιση. Επίσης όταν το έβγαζα, έκοψα ένα περίέργο καλώδιο, που συνδεόταν πάνω σε βίδα χαλκού νομίζω που είχε στο τελείωμα της μία λευκή πάστα, στο κάτω μέρος του καρμπυρατέρ. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, αλλά την ξανακόλλησα. Καμία ιδέα? |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Παναγιώτη μαστόρι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα και καφέ φουντουκ για σένα
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου 'ρθω μια μέρα...
![]() Χμμμ... στο θέμα μας τώρα! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλα σκουτερ εχουν κατω απο το τεποζιτο την βαλβιδα υποπιεσης γισ το κσυσιμο......φυσα την λιγο μπας και εχει κολλησει η μεμβρανη!!!!
Αν θες μαστορι γατονι...εχω...αλλα ειναι λιγο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικό !!!
Το scooter είναι 2χρονο ή 4χρονο ???
|
|||
|
|||
![]()
Σωστος ο αρχηγος!
|
|
|||
|
|||
![]()
4xrono
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ... αυτό μας διώχνει κάποιες υποψίες για "κολλημένο" από λάδια καρμυρατέρ, λαδωμένο μπουζί κ.λ.π.
Σου λέω τι θα έκανα εγώ κ αυτό προτείνω κ σε σένα ... Βγάλε κ καθάρισε το ζιγκλέρ (καρμπυρατέρ) ... Μπορεί να μην βλέπεις "βρώμα", αλλά με τα χρόνια ακινησίας, το καρμπυρατέρ (κ όλα του τα εξαρτήματα) πιάνουν μια "ζελατίνα", που δεν αφήνει το καύσιμο να περάσει ... Τσέκαρε το μπουζί - σε τί κατάσταση είναι ... αν κ καλό θα ήταν να το άλλαζες ... Αν αποκλείσουμε βαριές ζημιές - όπως ηλεκτρονική κ άλλα, το μηχανάκι θα πάρει ... Φρόντισε να έχεις φορτισμένη μπαταρία - ή μάλλον μια καινούρια, γιατί αυτή - μετά από 5 χρόνια θα είναι για πέταμα, γιατί με μανιβέλα, αφενός θα σε κουράσει κ αφετέρου με βραχυκυκλωμένη μπαταρία, δύσκολα να πάρει μπρος ... ![]() Ρίξε τις μιζιές σου κ τα ξαναλέμε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ Νίκο.
Έχω αλλάξει ήδη μπουζί επομένως θα ακολουθήσω την πρώτη συμβουλή σου για καθάρισμα και θα γράψω νεότερα. ![]() |
![]() |
|
|