![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται μαύρο παντελόνι μηχανής αφόρετο με τα ταμπελάκια του. Είναι του αδελφού μου και του πέφτει μεγάλο, ενώ εμένα μου είναι μικρό...
![]() Last edited by Πάνος; 18-11-2012 at 12:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Μάρκα;Τύπος;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν διαβάζω καλά την ταμπέλα είναι Z-LINER. Το είχε αγοράσει ως οικονομικό παντελόνι καθημερινής χρήσης. Εχει προστατευτικά και η επένδυση αφαιρείται. Δεν το έχω φορέσει λόγω μεγέθους, αλλά συγκρίνοντας το με αντίστοιχο δικό μου πιστεύω πως και σε ταξίδι θα σε βολέψει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι το τελευταίο παντελόνι που πούλαγε το LIDL(πριν 2 χρονια) γύρω στα 70 ευρώ!
Πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά του, το έσκισα στα ταξίδια και κανένα πρόβλημα, έχει και προστασίες! Οικονομικό ναι ποιοτικό δε, και καλη εφαρμογή! Τα νούμερα είναι σωστά δηλ το Medium είναι κανονικο προς το άνετο θα έλεγα.. Καλή περίπτωση! Καλοπούλητο ![]() Last edited by siraxanz; 20-11-2012 at 19:16. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Last edited by Πάνος; 20-11-2012 at 19:21. |
|
|||
|
|||
![]() οταν λεμε medium τι νουμερο ειναι δλδ δεν εχω αγορασει ποτε παντελονι μηχανης και δεν ξερω πως πανε τα νουμερα...π.χ στα μπουφαν ειμαι medium... π.χ medium περιπου υψος αναβατη και κιλα...(ειπαμε ειμαι ολο μυς)...!!! και αν μου κανει στα χαρτια..να το δουμε και απο κοντα... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχεις περίμετρο μέσης από 82 πόντους έως 90(σφιχτά) σου κάνει
αλλά καλύτερα να το κουμπώσει ο πωλητης και να μετρήσει με μια μεζούρα την περίμετρο μέσης Αν πχ σου πει είναι 86 κάνει και σε λίγο παραπανω γιατί θα σφίξει επάνω στο σώμα ΑΝ είσαι μικρότεη μεση απο αυτή που θα ανακοινώσει ο πωλητής, έως 4 πόντους καλύπτεσε ίσως και περισσότερο γιατί έχει πλαινους ρυθμιστές.. Την μέση σου την μετράς επάνω στη σάρκα, στο υψος που τελειώνει η λεκάνη προς τα επάνω, κρατας εφαρμοστά την μεζούρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα είδα το μύνημα. Περίμετρος μέσης 90εκ. με περιθώρια ρύθμισης, μήκος στο μπατζάκι εσωτερικό (καβάλος) 80εκ. Βέβαια ο σωματότυπος καθενός είναι διαφορετικός, οπότε μόνο η δοκιμή εξασφαλίζει τη σίγουρη εφαρμογή.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() μετραω και σε ενημερωνω...αντε να βρω μεζουρα στην δουλεια...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πανω απο τζιν που μετρησα...ειμαι στα 98εκατοστα...
αρα λογικα βγαλε 2-3 ποντους διαφορα...!!! μαλλον δεν δλδ... |
![]() |
|
|