![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα παιδιά,
Μήπως έχει τοποθετήση κανείς στα προβολάκια απο adve προβολάκια xenon ? Η Λάμπα πού έχει τώρα είναι H11. Αξίζει τον κόπο άραγε ? Επίσης βλέπω xenon led smd γνωρίζει κανείς κάτι για αυτά ? Ευχαριστώ !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
,ναι αξιζει!Με τα led μην ασχοληθεις,εχουν μονο ''διακοσμητικες'' ιδιοτητες...Και βεβαια μπορεις να κανεις ξενον τα ηδη υπαρχοντα προβολακια,χωρις να τα αντικαταστησεις,εαν αυτο εννοεις στα κοκκινα γραμματα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Last edited by dimag7; 17-01-2013 at 00:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα μου τα έχει περάσει ο Geocall (έχω xenon
)Πρόσεξε μια μικρό λεπτομέρεια όμως..για να περαστουν οι νέες λάμπες xenon θα πρέπει να τρυπιθει το πίσω μέρος απο το κέλυφος του ήδη υπάρχων προβολακιου..και εκει που βγαίνει Γ η μαμά λαμπα θα υπάρχει κενό,φυσικά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα...Αύριο θα προσπαθήσω να ανέβασω φωτο ![]() Ο φωτισμός είναι πολυ καλύτερος απο τα μαμά |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
... κι εγώ ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Εννοείται πώς θα μπούνε Αθήνα, εδώ μου ζήτησαν 200,00€ ![]() Μονοπώλιο βλέπεις !!! Σε ευχαριστώ πάντως |
|
|
|||
|
|||
|
Πρόεδρε καλημέρα,
Θα έρθω Αθήνα τέλος του μήνα για ένα σεμινάριο για τη δουλειά μου, θα κοιτάξω να έρθω μια μέρα πριν για τα πούμε στο Καφέ. Ελπίζω να μην ρίχνει καρέκλες στο δρόμο. Όσο για τα xenon εάν υπάρχει κάποια άκρη μου λές. Ευχαριστώ !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Και οι φωτο που σου είπα...δες πίσω πως βγαίνει το καλώδιο
![]() ![]() ![]() Δεν ξέρω αν σε βοήθησα...πάντως αξίζει τον κόπο Sent from my Στρουγκα fon |
|
|
|||
|
|||
|
Με βοήθησες να είσαι καλά σε ευχαριστώ !!!
|
![]() |
|
|