![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή ετοιμάζομαι για "παπά", ήθελα να ρωτήσω, έχει βάλει κανένας φίλος τα karoo 3 ?
εντυπώσεις, τιμή ? ![]() OFF TOPIC - μόλις τα καθαρίσαμε τα Τουρκάκια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() δεν έχουν έρθει ακόμη καρντια μου...
![]() τον επόμενο μήνα και βλέπουμε.. εμφάνιση πιο ασφαλτινη αλα heidenau ιδωμεν... ![]() off off topic...δύσκολα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατάλαβα, πάω για Mitas
![]() που ρώτησες, στον Κώστα ? |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καποιοι παρακολουθουν εντρομοι τις πωλησεις των Heidenau..
Οχι στην 'τζουτζια' βεβαια!! Εδω, αν δεν εισαι της μοδας,δεν.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για πες, για πες ... όχι μας ανάβεις φωτιά και μετά τίποτα
![]() κοιτάω και τα Ε09, για μισά-μισά, και τα Ε08 για πιο ασφάλτινα, δεν έχω αποφασίσει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν αυτα τα λαστιχα συναντησουν βρεγμενο δρομο γλυστρανε πολυ. Και πανω σε ενα 1200 θα συναντησουν σιγουρα τετοιες αυνθηκες. Απο την αλλη,χθες ταξιδευαμε με τον mangs που τα φορουσε στο 800αρι και δεν παραπονεθηκε.. Οποτε μαζεψε κι αλλες γνωμες.. |
|
|||
|
|||
![]()
βρε παλιόπαιδο, το σχόλιο αφορούσε εντουράδικο λάστιχο, σε βρεγμένη άσφαλτο ??????????
![]() Τέλος πάντων, θα περιμένω λίγο, να δω και σε τι τιμή θα βγούνε τα Κaroo, ( μην με δείρετε ορισμένοι, που ρωτάω, αλλά ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ότι δεν διατίθονται ακόμα ...) ένα ζευγαράκι Mitas όμως, θα τα δοκιμάσω, έτσι να μου φύγει ο καημός ![]() Παλιότερα, είχα δοκιμάσει 1 ζευγάρι σε EXC 250, και ήταν άψογο ![]() Γι΄ αυτό μπαίνω στην πρίζα, να τα δοκιμάσω σε "κανονικό" μηχανάκι, με την προυπόθεση να ύπαρχει σημαντική διαφορά στην τιμή, γιατί αν είναι 20-30 €, δεν ... |
![]() |
|
|