![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χαίρεται! Πωλούνται ή (κατά προτίμηση) ανταλλάσσονται με τις γνήσιες. Για τιμή δεν ξέρω, δεκτές προσφορές... Thanks!!
![]()
Last edited by teo_gs; 02-02-2013 at 16:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Αδελφε καλησπερα πρωτο μηνημα και κατευθιαν στις αγγελιες δεν παει ετσι στο forum
Περνα πρωτα απο το Καλως ηρθατε και μετα περνα και απο τις αγγελιες. Α επισεις βαλε και μια τιμη γιατι δεν ειναι ουτε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ διαβασε τους κανονες του Forum |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
My bad!! Μόλις πάω σπίτι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Τιμή ας πούμε ένα πενηντάρικο. Και, επειδή καταλαβαίνω το λάθος μου, μπορεί να διαγραφεί η αγγελία και να την ανεβάσω εκ νέου στο μέλλον
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τεό είμαστε σκληροί αλλά όχι τόσο ![]() ώστε να χρειαστείς αυτό που περιγράφεις ![]() ![]() Καλή επιτυχία με την αγγελία σου, μια συμβουλή να το ξανασκεφτεις.... δεν παιζονται οι τουρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χαχαχα ό,τι και να λέμε έσφαλα... Ευχαριστώ! Last edited by teo_gs; 03-02-2013 at 00:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τεο οπως καταλαβες ουτε εχω κατι μαζι σου αλλα ουτε με κανεναν εδω μεσα ισα-ισα το κλιμα ειναι τοσο ωραιο που ο καθενας εχει κανει φιλιες που εχουν αντεξη στον χρονο και αυτο θελουμε να προστατεψουμε εδω.Ειμαστε ολοι φιλοι και αυτο θελουμε κρατησουμε .Ολοι μαζι μια παρεα ελπιζω να σε αρεσει και εσενα να μπεις στην παρεα μας.Καλη πωληση φιλε και ελπιζω να ανταμωσουμε στην κοπη τις πιτας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|